10 toffe manieren om je zwangerschap bekend te maken

Als je eenmaal zwanger bent, wil je dat meestal op een leuke manier vertellen aan de rest van de wereld, Maar hoe? Wij hebben 10 toffe manieren gevonden om je zwangerschap bekend te maken.

#1. Betrek de kinderen erbij
Als je zwanger bent van je tweede kind is het leuk om die erbij te betrekken. Het is een geweldige herinnering en leuk voor later.

Matching baby bumps. ✌️

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

 #2. Laat de eerste echo zien
Een hele duidelijke manier om je zwangerschap bekend te maken als je buik nog wat te klein is, is om de eerste echo te laten zien.

Happy New Year! I have a feeling 2017 is going to be the best year yet…

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

#3. Maak een fotoshoot 
Regel een goede fotograaf en trek leuke kleding aan waarin je buik goed te zien is. Het kost even wat tijd, maar het resultaat zal fantastisch zijn.

#4. Wees intiem zwart op wit
Een geweldige manier om je zwangerschap bekend te maken, is om een intieme foto te maken samen met je partner, waarin jullie allebei de handen op je groeiende buik hebben. Zwart-wit foto’s zijn intiem, tijdloos en onvergetelijk.

#5. Laat mode het woord doen
Als je van mode houdt, is het onwijs leuk om je zwangerschap bekend te maken met kleding of schoenen. Je kunt een kledingitem in je eigen maat naast hetzelfde kledingitem in de kleinste maat leggen. Zo is het duidelijk dat er een item voor jezelf is en een voor een klein kind. Jouw kind dus.

I'll be stuntin like my daddy…..

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

#6. Maak het grappig
Je kunt het zo gek niet bedenken. Een grappige manier om je zwangerschap aan te kondigen valt altijd in de smaak. Je kunt hier grappen genoeg over maken.

#7. Zet je partner samen met je buik in beeld
Maak een foto waarbij je partner je groeiende buik kust. Hij geeft die buik vast niet zomaar een kus.

#8. Betrek je huisdieren erbij
Dit is een leuk idee voor stellen die nog geen kinderen hebben. Je kunt bij de honden een bordje omdoen en daarop plaatsen dat zij een broertje of zusje krijgen, of je kunt ze een leuk pakje aandoen met het goede nieuws erop. Cute!

Twitter © Carrie Underwood
© Carrie Underwood

#9. Onthul het geslacht op hetzelfde moment
Je kunt je zwangerschap ook pas bekend maken als je het geslacht van de baby weet. Veel mensen maken dit bekend met taart, ballonnen en confetti, allemaal in het roze óf in het blauw.

#10. Maak een boomerang
Als je de bekendmaking van je zwangerschap niet wil doen door middel van een foto, waarom dan niet met een leuke boomerang? Je kan een van de twee ouders op de boomerang in beeld brengen. Ook kun je oudere kinderen naast elkaar zetten, met allemaal een ballon in de hand. Het oudste kind heeft een ballon van het cijfer 1, het tweede kind een ballon van het cijfer 2 en jijzelf een ballon met het cijfer 3. Hoe leuk is dat?

Bron: (Good House Keeping)

Lees ook: ‘7x de grappigste gender reveals’

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne, Inge en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht