13x hilarische uitspraken van kinderen

Een tijdje geleden vroegen wij jullie op Facebook: Wat is de meest grappige uitspraak van je kind? We kregen ontzettend veel reacties. Mocht je ze gemist hebben, hier zijn de 13 uitspraken waar wij het hardst om moesten lachen op de redactie. 

#1. ‘Bij mijn tweeling van 5 jaar. De ene is als eerste thuis van school op de fiets; ik heb gewonnen!! De ander; maakt niet uit, ik heb vroeger al gewonnen. Ik was het eerst uit mama haar buik!’.

#2. ‘Toen ik in huis rondliep in shirt en string, zei mijn dochter van toen 4 jaar: Mama, je onderbroek is veel te klein, je moet een nieuwe kopen!’

#3. ‘Toen ik mijn zoon en dochter het geslacht vertelde van ons derde kindje. Uiteraard hoopte er een op een broer en een op een zusje. Het werd een zusje, dus mijn dochter ging luidkeels rondrennen en juichen. Mijn zoon zat aan tafel, gooide dramatisch zijn hoofd in zijn arm en riep : oooowh! Ik krijg van deze ene al zo’n hoofdpijn!!’

#4. ‘Lenna (2.5) in de apenheul bij een struisvogel: Kijk mama, een vogel met een jurk! Die gaat dansen!!!’

#5. ‘Mijn zoontje van toen 5: Mama, de meneer die een vliegtuig stuurt heet een idioot.’

#6. ‘Mama mag ik zuipen met tante Inge?’ (ze was toen 3 jaar en wilde skypen met tante Inge)

#7. ‘Dochter van toen 3: Mama mag ik een snoepje? Ik: Nee je hebt een snoepje gehad, van te veel snoepjes krijg je dikke billen! Even is het stil waarop dochterlief zegt: Oh, ja jij hebt altijd te veel snoepjes gegeten hè mama.’

#8. ‘Mijn partner tegen mijn zoontje; Kyan hoe heet jouw juf? Waarop hij antwoord: Frouw! Juf – Frouw!’

#9. ‘We zitten in de auto en het regent. Mama tegen dochterlief: Jakkie bah, heb jij dit weer besteld? Waarop dochterlief antwoord: Nee ik heb toch geen geld bij me!’

#10. ‘Een pakje halfvolle melk. Just (6 jaar): Ik hoef dit pakje chocolademelk niet, deze zit maar halfvol’

#11. ‘Dochter die net uit school komt: Mama heb je mij borstvoeding gegeven? Ik: Ja, maar dat lukte niet echt… Dochter: Waarom dan niet? At je niet genoeg gras?!’

#12. ‘Mijn dochter was laatst voor de grap op haar duim aan het zuigen. “Niet duimen!” zeg ik tegen haar. Een dag later in een drukke winkelstraat. “Kijk mama, ik ben aan het vingeren!”, aldus mijn dochter met haar wijsvinger in de mond.’

#13. ‘Marlon wil je een puzzel maken? Marlon (2 jaar): Nee mama, ik wil rust!’

Wat zijn kinderen toch heerlijk eerlijk hé.  😉

Lees ook: ’10x SHOOT! momenten met kids (want sh*t kan natuurlijk niet)’

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Leave a comment (1)