15 dingen waar mijn dreumes CONTINU mee vandoor gaat

Ik weet niet wat het is, maar speelgoed heeft ongeveer nul aantrekkingskracht en de meest random huishoudelijke zaken zijn het ultieme vermaak hier in huis. Zo loop ik de hele dag te zoeken naar van alles en nog wat, waar is het nou heen verdwenen? O juist, de dreumes is er mee aan de haal gegaan. 

Hij heeft thuis alles wat een dreumeshartje begeert; maar zijn tipi tent, loopfiets, loopwagen, auto’s en duplo is niet voldoende om meneer te vermaken. Het liefst pakt hij alles wat los en vast in huis ligt en wat juist NIET bedoeld is als speelgoed.

Lees ook

Zo loop ik dagelijks te zoeken naar …

#1. De (pannen)onderleggers

#2. De melkschuimer

#3. De kleine gieter

#4. Bladen van planten

#5. Mijn kruik

#6. De plaid van de bank

#7. De afstandsbediening

#8. De lader van onze laptops

#9. Onze schoenen (en die van hemzelf)

#10. Zijn slaapzak

#11. Zijn babyfoon

#12. Mijn boeken

#13. De kat

#14. De kussens van de bank

#15. Last but not least, mijn telefoon

Zoals je leest ben ik de hele dag op zoek naar allerlei zaken, want ja ik weet dat hij er mee vandoor is gegaan … maar waar hij het daarna heeft gelaten? Beats me.

Waar gaat jouw kleine vaak mee vandoor?

Magali Schouten

Online editor bij WIJ à la Mama, megatrotse mama van Lukas (18 mnd) samen met papa Tim. Foodlover, kattenvrouwtje en creatieveling wonend in Amsterdam.

Leave a comment (3)