17x hilarische uitspraken tijdens de bevalling

Tijdens mijn bevalling riep mijn partner ineens: ‘’Het lijkt zo wel alsof hij uit je kont komt.’’ Toen reageerde ik woest, maar achteraf hebben we hier keihard om gelachen. Tijdens het moment suprême begeef je je op een andere planeet, je wilt je kind immers zo goed mogelijk op de wereld brengen. Dit lijdt tot hilarische uitspraken en dat kunnen onze mama-bloggers ook beamen. Zij doen vandaag een boekje open en het is hilarisch.

#1. Toen ik eenmaal volledige ontsluiting en persweeën had, zei de gynaecoloog: ”Nou dat is mooi, dan gaan we beginnen.” Ik dacht BEGINNEN?! Wat heb ik hier al die uren liggen doen dan?

Lees ook

#2. Toen ik bij mijn laatste bevalling de persweeën voelde aankomen, geloofde de verloskundige mij niet en wilde ze mijn ontsluiting toch nog even checken … Woest, vol pijn en bevallingsdrang zei ik: ”Ik heb jou hier de hele dag niet gezien en jij denkt dat ik geen persdrang heb en niet weet hoe dat voelt na 4 kinderen? Ga maar weg … Ik doe het zelf allemaal wel!” Ze heeft inderdaad niet meer gevoeld, want ik wilde haar wegtrappen.

#3. ”Jezus, wat is ‘ie glibberig.”

#4. Mijn verloskundige vroeg of ik een spiegel wilde. Ik schreeuwde harder ”NEE” dan ik om de ruggenprik had geschreeuwd.

#5. A la Gerard Joling, riep ik tijdens de laatste persweeën: ”Ik heb er geen kracht meer voor. Knip mij alsjeblieft in. Ik trek dit toch niet?”

De partners van onze bloggers kunnen er ook wat van …

#6. ‘’Nu word je buik opengesneden, of voel je dat zelf?’’

#7. ‘’Ik keek achterom en dacht, wat een ravage!’’

#8. ‘Ik ga nu een mars halen, anders val ik flauw’

#9. Ik beviel op handen en knieën waarop mijn partner ineens riep: ‘’Het lijkt zo wel alsof hij uit je kont komt.’’

#10. ‘’Hoe komt ze aan dat punthoofd?’’

Ook kwamen we op Babybites nog een aantal hilarische uitspraken tegen. Die wilden we jullie niet onthouden.

#11. ”Rustig aan, uw baby is er bijna. Weet u al wat het wordt?”, zei de verloskundige. ”Al wordt het een konijn, haal het eruit!”, schreeuwde ik.

#12. De verpleegster kwam met een nat washandje voor op mijn voorhoofd. Ik werd boos en zei: ”Trut, niet mijn make-up verpesten!”

#13. Na een weeënstorm van vier uur mocht ik eindelijk persen: ”Zorg dat er een vangnet hangt, wat ik schiet haar er zo uit!”

#14. Toen mijn broertje geboren werd, moesten ze hem met een tang eruit halen. Mijn moeder zag het en schreeuwde: “Weg die salade-tang! Je stopt verdomme geen keukengereedschap in mij.”

#15. Na dertig uur weeën riep ik: ”Bekijk het maar, ik ga naar huis.”

#16. De arts: ”Ik ga je in de volgende wee knippen.” Ik schreeuwde: ”Rot op. Je gaat niet knippen, knip maar in jezelf!”

#17. Op een gegeven moment bleef de dokter maar tussen mijn benen kijken en controleren. Waarop ik haar afsnauwde met: ”Kan je het allemaal zien daar beneden?!”

Heb jij ook een gekke uitspraak gedaan tijdens je bevalling? Vertel het ons!

Lees ook:‘Dingen die je partner doet tijdens de bevalling (die niet oké zijn)’

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Leave a comment (3)