18 & zwanger (deel 10): Op vakantie

Het is midden in mei, volop lente en ik ben nu 22 weken zwanger. Twee weken geleden heb ik de twintig weken echo gehad. Yes, alles zit erop en eraan! Tijd om nog even te relaxen.

Deze week ga ik lekker op vakantie met Björn, onze laatste vakantie met z’n tweetjes. We gaan naar een park vlakbij Roermond met een mooie plaza en een subtropisch zwemparadijs. Hopelijk pas ik nog in mijn badpak en anders moeten we gaan shoppen voor positie badmode.

Lees ook

We checken in, bergen onze spullen op, doen boodschapjes en halen frietjes (Mjam). Dan is het tijd om lekker te gaan zwemmen. En woehoe mijn badpak past nog! Later in bed maken we alvast plannen voor de dagen erop. We willen sowieso een dagje Roermond in en voor de rest willen we gewoon genieten van elkaar, van het mooie weer en van lekker eten.

Het was financieel gezien nog wel even spannend of we op deze vakantie konden gaan. Maar we hebben veel opzij gelegd en veel gelaten. Dus gelukkig, het was toch nog mogelijk.

Voor het wennen en voor de verwerking van alles wat er op ons afkomt, vinden we er even samen uit toch ontzettend belangrijk. Het is voor ons echt de afsluiting van een periode. Van met zijn tweetjes dingen doen, van doen en laten wat we willen, van vooral niet plannen, kortom gewoon doen. Dat zal zeker de komende jaren gaan veranderen! Deze vakantie gaan we er nog lekker van genieten.

Vlak voor deze vakantie ben ik nog met mijn ouders en mijn zusje naar Londen geweest en Björn gaat vlak na onze vakantie nog een paar dagen weg met zijn broer. Daarna zijn we denk ik helemaal klaar voor de komst van onze kleine man.

Lees ook de andere delen van 18 & zwanger

Tessa Kerkdijk

Mijn naam is Tessa, ik ben 18 jaar en mijn hobby's zijn schrijven, films kijken en lekker eten. Met mijn vriend Björn (21) heb ik al 4 jaar een relatie en we hebben samen veel dierentuinen, pretparken en bioscopen bezocht. Tot onze grote verbazing zijn we er halverwege januari achter gekomen dat we papa en mama worden. In deze blogs lees je mijn verhaal.

Reageer op dit bericht