4x met dit speelgoed heb je geen kind aan ze deze zomer

Nu ik hoogzwanger de aankomende zomervakantie moet zien te overleven, vind ik het belangrijk dat de kinderen naar hartenlust buiten kunnen spelen en zichzelf kunnen vermaken. Zo kan ik mooi in de schaduw met mijn opgezwollen voeten omhoog lekker toekijken. Zwanger of niet, dat je geen kind aan ze hebt is natuurlijk altijd fijn. Daarom een lijstje met ideaal speelgoed voor buitenshuis. Zij blij, jij blij!

#1. Kidizoom Action Cam 180°

Kidizoom Action Cam

Mijn oudste zoon is dol op foto’s maken van alles wat hij tegenkomt. Van zijn kleine broertje in het zwembad, van zijn eigen gekke bekken of zijn laatste hobby: diertjes zoeken in de tuin en daar foto’s van maken.

De Kidizoom camera is eigenlijk gemaakt om foto’s te kunnen maken tijdens het fietsen, zwemmen of skateboarden, maar door de waterdichte huls en het feit dat hij tegen een stootje kan, is het ook ideaal speelgoed om gewoon mee in de tuin te spelen. Zo kan hij lekker zelf urenlang foto’s maken en ze meteen bewerken, zonder dat ik constant op hoef te letten of hij onze andere camera niet beschadigd.

#2. Schep & Leer IJscokarSchep & Leer ijscokar

Zomervakantie en ijsjes horen bij elkaar! De Schep & Leer IJscokar ziet er meteen al leuk uit, met vrolijke kleuren en motiefjes, maar door de vele functies raken de kinderen er niet op uitgekeken.

Zo herkent de ijslepel de verschillende smaken ijs en toppings, krijgen de kinderen de opdracht om bestellingen voor dieren klaar te maken en ze kunnen zelfs meezingen met de liedjes en melodietjes van de kar. Voor mij graag een hoorntje met twee bolletjes yoghurt-amarena, jongens …

#3. Spetterpret Pinguïn
Met een warme meivakantie achter de rug staat het opblaasbare zwembad al een tijdje klaar in de tuin en hopelijk kunnen we hem de hele zomer nog blijven gebruiken. Het enige wat ik hoef te doen om de jongens een leuke speelmiddag te bezorgen, is een berg speelgoed in het water gooien.

De Spetterpret Pinguïn is vooral favoriet bij de jongste van 2,5 jaar. Het leuke diertje kan zelf zwemmen als je aan de zeester op zijn buik draait, zingt liedjes en geeft licht.

#4. Super Trike 4-in-1

De zomer is de ideale tijd om goed te leren fietsen en terwijl mijn oudste zoon flink oefent zonder zijwieltjes, wil de jongste zijn grote broer in alles nadoen.Super Trike 4 in 1

Voor hem is de Super Trike 4-in-1 een fijne, stabiele fiets. Het voordeel is dat de fiets met je kind meegroeit, dus vanaf 9 maanden kun je hem al gebruiken om samen mee te wandelen.

Daarna verander je de fiets in een driewieler of een fiets om mee te driften voor de oudere kinderen. Het stuur geeft aan wat links of rechts is, het elektronische paneel in het stuur speelt muziek dat zich aanpast aan het tempo waarmee gefietst wordt en het leert de kinderen de eerste verkeersregels. In het geval van mijn kleine brokkenpiloot houd ik de afneembare duwstang er nog even op, anders sjeest hij er zo vandoor. 😉

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met VTech. Lees hier waarom wij met merken samenwerken.

Lees ook: ‘Zelf spelen? Ja graag!’

Annette van den Berg

Annette (34) is getrouwd met een rasechte Ier uit Dublin, waar het gezin ook een paar jaar heeft gewoond. Nu zijn ze samen met hun drie kinderen, Jonah Gabriel (6), Finn Frederick (4) en Sean William (1) weer terug in Nederland. Naast freelance schrijver is Annette ook Mama & Baby pilates instructrice om moeders fit door de zwangerschap heen te loodsen en om daarna ook weer goed te herstellen. Schrijven en reizen zijn haar grote passies, al komt ze tegenwoordig niet veel verder dan de dagelijkse ritjes naar school en weer terug.

Reageer op dit bericht