5x creatief met XL hydrofieldoeken

Met mijn bolle buik was ik de laatste spullen bij elkaar aan het scharrelen voor mijn bevalling van start ging.  Dat je dan de meest onzinnige dingen gaat kopen, dat klinkt mij welbekend. Ik had een soort manie naar voor de XL hydrofieldoeken. Maar toen mijn dochter eenmaal was geboren, had ik werkelijk waar geen flauw idee wat ik met die ondingen moest doen!

Wij zijn inmiddels 6 maanden verder en ik kan mij mijn leven niet voorstellen zonder mijn XL hydrofieldoeken! Aanrader dus! En wat je er mee kunt? Nou dit!

Lees ook

#1. Giga spuugdoek
Toen mijn dochtertje nagenoeg alleen nog maar kon liggen in de box of in bed, gebruikte ik die doek de XL hydrofieldoek als onderlaken. Een boxkleed is nu eenmaal minder snel gewassen dan een XL hydrofieldoek.

#2. Deken
Mijn dochter was heerlijk warm als ze uit bed kwam. Ik sloeg de XL hydrofieldoek doek met gemak om haar heen en zo verloor ze niet in 1 klap al haar warmte. De doek ademt dit in tegenstelling tot de synthetische varianten.

#3. Slab
Het lekkerste groentehapje maakt de beste vlekken. Mijn kind kan toveren als ze een slab om heeft, het zit ALTIJD op haar kleding. Om haar nu alleen in haar pamper te voeren midden in de winter is misschien iets te Spartaans. Ik pak haar in, in de XL hydrofieldoek inclusief haar handjes. Zodra mevrouw de kans krijgt stopt ze er een hand bij en smeert ze haar volle hand vrolijk over, jawel, haar kleding.

#4. Spuug
Bij de kleine hydrofieldoek presteert mijn kleine meid het om er net langs te spugen. Bij de XL hydrofieldoek is dit (bijna) onmogelijk!

#5. Inbakeren
Je kan er ouderwets mee inbakeren. Persoonlijk vind ik dan dat ze te los zat en gebruikte ik een ´echte´ inbakerdoek.

Gebruik de XL hydrofieldoek doek overigens NIET over een kinderwagen of autostoeltje, zowel in de zomer als de winter. Lees hier waarom!

Hebben jullie nog handige tips voor het gebruik van de XL hydrofieldoek?

Sushma Jhakrie

Sushma (33) is een happy mom met twee zonen en een dochter: zoon Ravish (9), een stilgeboren zoon bij 29 weken: Radheya en dochter Mila (0). Samenwonend met Giorgio en de liefste held op sokken: poes Loonie. Soms een complete chaos, een gezonde dosis zelfspot, geduld en humor zorgt in haar samengestelde gezin voor never a dull moment!

Leave a comment (1)