5x populaire kraamkado’s met dé naam (want daarmee ga je scoren)

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar om mij heen is het momenteel één grote babyboom. Vanmorgen trok ik het gordijn open van mijn slaapkamer en jahoor: ‘Welkom Charlie’ sierde de ramen van mijn overburen. Weer een kleintje erbij, YAY. Super leuk natuurlijk, maar de gedachte die dan snel volgt is: wanneer zal ik even langsgaan, maar ook: wat ga ik ze in godsnaam geven?

Ik wil niet aankomen met een standaard kraamkado. Ik wil iets geven wat de kersverse papa en mama ECHT leuk gaan vinden, iets wat ze gaat beroeren. Ik startte een zoektochtje naar kraamkado’s en vond een aantal items die heel populair zijn momenteel. Waarom? Het zit ‘m in de persoonlijke twist of beter gezegd: it’s all in the name. Eindelijk mogen de kersverse ouders vertellen hoe hun kleine spruit heet en hoe leuk is het dan om een kraamkado te krijgen waar je die unieke naam op terugvindt. Dit zijn de hot items (met naam) van dit moment:

#1. Sieraden met naam
Als je op zoek gaat naar een kraamcadeau met naam, dan zie je dat er veel keuze is. Populair is het geven van een sieraad. Verras de kersverse moeder bijvoorbeeld met een item van KAYA. Zij zijn gespecialiseerd in sieraden, speciaal voor mama’s. Mooi en betaalbaar!

Ketting Verstrengeld van KAYA Sieraden

Een mama-sieraad is namelijk een mooie manier om de liefde voor het kind te symboliseren. Je kunt bijvoorbeeld in de ketting Verstrengeld namen, data of lieve woorden laten graveren. De sieraden die je hier vindt zijn o.a. in sterling zilver, goud of roségoud verguld. Of kies je liever voor een trendy slavenarmband met gravure of een Swarovski®-geboortesteen-ring? De keuze is reuze!

#2. Kindermeubels met naam

Hoe tof is het als in het huis een meubel staat met daarop de naam van de jonge prins of prinses? Leuk voor in de woonkamer of babykamer. Denk bijvoorbeeld aan een klein stoeltje, opbergkist of een houten lamp met daarin de naam van het kind uitgesneden (zodat ‘ie mooi oplicht als je hem aan zet). Heel tof!

#3. Houten speelgoed met naam

Houten speelgoed is helemaal hot. Je hebt heel veel leuke items en het is nog duurzaam ook. Wat dacht je van een houten poppenwagen, loopwagen (met blokken) of auto. Ook hier kun je vaak de naam van het kind op laten zetten. En het mooie van houten speelgoed, het gaat héél lang mee!

#4. Poster met unieke sterrenhemel en naam

Hoe stonden de sterren toen de kleine geboren werd? Er zijn diverse online shops die op basis van locatie en het tijdstip van de geboorte uitzoeken wat op dat moment de stand van de sterren geweest is. Deze unieke sterrenhemel kun je dan prachtig laten visualiseren op een poster met daarop de naam van het kind en een persoonlijke tekst. Een uniek stukje kunst voor aan de wand in de babykamer. Nice!

#5. Prentenboeken met naam

Wie vindt het nou niet leuk om de naam van je kind te zien schitteren in een mooi verhaal? Het kan en is online eenvoudig te regelen. Je kunt tegenwoordig namelijk diverse kinderboeken bestellen, waarbij de naam van het kind een belangrijke rol speelt in het verhaal. Hoe leuk! Het kind zal het verhaal vaak willen horen, maar tot die tijd is het voor pap en mam een leuk item om het huis of de babykamer mee te decoreren.

Kortom, keuze genoeg en je gaat hier sowieso mee scoren. Veel plezier met geven!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met KAYA Sieraden. Lees hier waarom wij samenwerken met merken.

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht