5x zó bespaar je als je op de babyshopping-tour gaat

Een zwangerschap en een baby zijn al duur zat. Persoonlijk vind ik het absoluut onnodig enorm veel geld uit te geven aan een kinderwagen van een duur merk in limited edition. Maar er zijn meer manieren om je bankrekening enigszins op peil te houden.

#1 Het grootste geluk heb je natuurlijk als er een babyboom is geweest in je familie/vriendenkring. Je kan dan vragen of je spullen of kleding mag overnemen of lenen.

Lees ook

#2 Marktplaats, hier vind je allerlei spullen voor je babyuitzet. Neem een kijkje en laat je verassen. Een babybadje bijvoorbeeld, gebruik je immers maar een paar maanden. Dus bijna nieuw te koop aangeboden op marktplaats!

#3 Showmodellen van kinderwagens zijn altijd een stuk goedkoper dan de ‘nieuwe’ modellen. Was alles op 60 graden, doekje erover en je koopje is binnen!

#4 Verdeel de kosten! Jouw lijf groeit en daar moet je je kleding op aanpassen. Je kiest samen voor een kindje dus ook je partner behoort bij te dragen in de kosten van nieuwe kleding, bh’s en ondergoed of andere bijkomende kosten.

#5 Een complete kamer aanschaffen kost meestal een lieve duit terwijl de opbergruimte echt minimaal is! Zoek op Pinterest naar alternatieven voor een mooie babykamer. Goedkoper en praktisch!

Sushma Jhakrie

Sushma (33) is een happy mom met twee zonen en een dochter: zoon Ravish (9), een stilgeboren zoon bij 29 weken: Radheya en dochter Mila (0). Samenwonend met Giorgio en de liefste held op sokken: poes Loonie. Soms een complete chaos, een gezonde dosis zelfspot, geduld en humor zorgt in haar samengestelde gezin voor never a dull moment!

Reageer op dit bericht