6x geef dit aan kersverse moeders (zullen ze echt waarderen!)

Als nieuwe moeder krijg je dagelijks heel veel cadeaus van alle visite die langskomt. Het is allemaal heel lief bedoeld, maar niet alle cadeautjes zijn nuttig (of jouw smaak). Ik kreeg veel spullen, waar ik uiteindelijk vrij weinig mee gedaan heb. Zonde! Ik heb daarom lijstje gemaakt met cadeau’s die kersverse moeders heel erg zullen waarderen. 

#1. Eten
Eten? Ja eten. De meeste vrouwen zijn foodlovers dus met eten zit je eigenlijk altijd goed. Geef iets wat in de vriezer kan en waar niet al te veel werk voor nodig is. Zo kan je als nieuwe moeder snel wat eten, zonder dat je je baby lang hoef te missen. 😉

#2. Luiers
Luiers heb je nooit teveel. Ik had zelf een keer te weinig, waardoor ik snel mijn moeder moest bellen of ze heel snel langs wilde komen. Luiers zijn ook prijzig, dus het is een perfect cadeau. Hier maak je mama’s blij mee!

#3. Goodiebag
Dit vond ik een van de leukste cadeaus om te krijgen. Een tas gevuld met tijdschriften, een speen, een cadeaubon van een kledingwinkel en veel chocolade. Overal wist ik wel raad mee. 😉

#4. Tijd
Dit is heerlijk om te krijgen. Na alle visite met cadeaus vroeg iemand aan mij of ze even een rondje moest lopen met de kleine en boodschappen moest halen, zodat ik even kon douchen en rusten. Een prachtig cadeau en ik had eindelijk wat tijd voor mezelf.

#5. Een “dag dat je werd geboren”-box
Dit is een soort verzameling van wat er allemaal gaande was op de dag van de bevalling. Hier kunnen krantenknipsels, foto’s, briefjes en nog veel meer inzitten. Een mooie herinnering voor altijd.

#6. Een speelgoed box
Ik heb een speelgoed box gekregen met allemaal verschillende soorten speelgoed, waar de kleine mee kan spelen als hij ouder is. Dit is ook een leuk cadeau voor iemand die al een ouder kind heeft. Zo krijgt hij/zij ook nog een leuk cadeautje bij de geboorte van een nieuw broertje of zusje.

Veel plezier met geven!

(Bron: Pregnant Chicken)

Lees ook: ‘9 dagelijkse struggles die een werkende moeder begrijpt’  

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht