6x geniet hier nog maar even van nu je zwanger bent (ja echt!)

Overal waar je komt hoor je dat je er ‘zo lekker van moet genieten’. Je zwangerschap dus. Terwijl je sereen glimlacht en knikt (hoop je), vraag je je eigenlijk af wat er nou te genieten valt bij het idee dat je een mini-mens ter grootte van een ananas door je vagina heen moet drukken. Maar écht, deze momentjes moet je nog even koesteren voor de ooievaar bij je in de tuin landt.

#1. Bossing people around
Hoe dikker je buik wordt, hoe dikker de duim is waar je iedereen onder kunt houden. Het is immers niet meer dan logisch dat die vriendin die op een half uur afstand woont bij jou langskomt om te lunchen. O ja, en lunch meeneemt. Je bent immers tonnetje rond. En zielig. En had je al gezegd dat je zin hebt in chocolade?

#2. Bossing vriendlief around 2.0
Ow yeah! Voor jou geen ramenlappen, stofzuigen of de badkamer schoonmaken. En terecht!

Lees ook

#3. Napping time
Oh, de dutjes … Het allerbeste van zwanger zijn. Natuurlijk bén je ook vermoeider dan normaal. Maar niemand heeft er ooit meer zoveel begrip voor dat je regelmatig een dutje doet als nu. Zwangerschap is überhaupt het ultieme excuus om extreem lui te zijn. Zet Netflix maar aan!

#4. Onder verzoekjes uitwurmen
Op je nichtjes passen? Je  oma een extra bezoekje brengen? Dat cadeau halen voor die collega die weg gaat? Als jij er geen zin in hebt is je zwangerschap het ultieme excuus.

#5. Onredelijk boos worden
Wat? Heeft je schoonmoeder crème brulee gemaakt als toetje? Ze wéét toch dat je dat niet mag hebben? Voor deze korte periode in je leven kom je met je irritatie voor je schoonmoeder weg.

#6. Eat all the food!
Alles eten wat los en vast zit, zonder de angst om dik te worden. Sterker nog, het is de bedóeling dat je dikker wordt. Klinkt dit als de ultieme droom? Absoluut. And you are living it. Dit heeft natuurlijk zijn grenzen maar daar denken we nu even niet over na. 😉

Volg je WIJ al op Instagram?

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht