7x kado’s voor mama die ze écht wil (want ze zijn persoonlijk)

Feestdagen en cadeaus zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Nu is het vinden van een uniek cadeau alleen niet altijd even makkelijk. Wil je iets origineels geven aan een mama in je omgeving en wil je voorkomen dat jouw kado met een stoflaagje in de kast eindigt? Tip: make it personal! Wij hebben even voor je rondgeneusd en een aantal cadeautips voor je verzameld waar iedere moeder blij van wordt. Inspiratie nodig voor je eigen verlanglijstje? Heel goed mama, verwen jezelf maar, je hebt het verdiend. 

In samenwerking met KAYA Sieraden.

#1. Handmade fotoalbum
We zeiden het al, make it personal. Foto’s van de kinderen doen het bij moeders altijd goed. Check eens de socialmediakanalen van de mama in kwestie, haal daar wat foto’s vandaan. Print ze uit en plak de foto’s zelf in een album. Zo kun je er een lief tekstje bij zetten, of door je eigen kinderen een mooie tekening laten maken. De laatste pagina’s van het boek laat je leeg. Zo kan de mama aan wie je dit geeft hier later nog meer mooie momenten bij plakken. Liever geen knip- en plakwerk? Stel dan gemakkelijk online een fotoboek samen of ga voor een mooie fotolijst met daarin je favoriete foto van het mama-baby koppel.

#2. Mama sieraad met dé naam
De liefde voor je kinderen vastgelegd in een uniek sieraad. Hoe mooi is het om de liefde voor je kinderen altijd dichtbij je te dragen? Speciaal voor de feestdagen ontwierp KAYA een prachtige sieraden lijn die je naar wens kan personaliseren met een naam, datum of lieve woorden. Wat dacht je van een mama-ring? Hierin kun je de naam van haar kind laten graveren aangevuld met fonkelende geboortestenen. Een mooi kerstcadeau, succes verzekerd!

#3. Symbool voor mamaliefde: een uniek sieraad die mama én kind verbindt
Sieraden doen het bij vrouwen  altijd goed. We love it! Wat dacht je van deze speciale moeder-dochter-armband? Zo kunnen kleine meisjes net zo mooi schitteren als mama! Sieradenlabel KAYA heeft een exclusieve lijn voor de feestdagen ontworpen van sterling zilver, parels en edelstenen. Het is vooral de symboliek die deze kerstsieraden zo speciaal maakt. Prachtige babysieraden en kindersieraden met dezelfde armband voor mama als teken van verbondenheid, hoe lief is dat?

#4. Baby’s eerste kerstbal: voor zijn eerste onvergetelijke kerst
Je baby’s eerste kerst, wat een mooie mijlpaal!  Voor de eerste keer samen de boom versieren en met wellicht ‘voor dit jaar’ plastic ballen in de boom. Bij deze mooie herinnering hoort volgens ons een fijn aandenken. Een origineel idee hiervoor is de eerste eigen kerstbal van de baby geven. Je kunt deze laten bedrukken met de naam en het jaartal bijvoorbeeld. Tip: maak hier een traditie van en laat je kind vervolgens ieder jaar een eigen kerstbal uitkiezen. Zo gaat jullie kerstboom ieder jaar meer stralen.

#5. Prentenboekjes met je kind in de hoofdrol
Je kind zien schitteren in een mooi verhaal dat is toch te leuk? Het kan en is online eenvoudig te regelen. Je kunt tegenwoordig namelijk diverse kinderboeken bestellen, waarbij de naam van het kind een belangrijke rol speelt in het verhaal. Hoe leuk! En daarbij, het is ook een gaaf item om de babykamer mee te decoreren.

#6. Family fotoshoot: leg deze mooie fase vast
Foto’s zijn ontzettend waardevol, maar wat gaat de tijd hard. Hoe leuk is het om de periode waar je nu in verkeert vast te leggen. Geef een family fotoshoot kado! Je hebt fotosessies in alle soorten en maten en fotografen kun je eenvoudig online vinden.

#7. Mama verwenpakket mét time-out-moment
Mama zijn is een liefdevolle taak waar je je volledig aan overgeeft, maar mama vergeet jezelf niet! Hoe fijn en vooral lief is het als iemand jouw favoriete producten verzamelt en daar zelf een pakket van samenstelt. Het gaat niet om de grote kado’s, maar bijvoorbeeld haar favoriete thee, die ene douchegel, een hemels stuk chocola, die heerlijk ruikende bodycream, een fijne geurskaars en een intens zacht dekentje voor op de bank. Doe daar een lieve kaartje bij en je bent klaar. Wil je extra lief zijn? Maak dan een time-out-pas. De mama in kwestie mag deze inzetten als zij écht even tijd voor zichzelf nodig heeft of gewoon even lekker wil bijslapen. En haar kroost? Die neem jij onder je hoede voor een paar uurtjes. 😉

Heb jij nog een aanvulling op dit lijstje? Vertel! 

Lees ook: Inspiratie nodig voor de babykamer? Dit is écht leuk! #Margot

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht