9 hotspots die je niet wilt missen tijdens Negenmaandenbeurs 2019

Over een maand start de Negenmaandenbeurs! Van woensdag 20 t/m zondag 24 februari 2019 wordt de Amsterdamse RAI omgetoverd tot hét walhalla voor zwangere dames, vaders in spe en kersverse ouders. Na wat speurwerk door het programma komen wij tot de conclusie dat de Negenmaandenbeurs dit jaar hele toffe dingen gaat doen. Zo hebben ze een aantal nieuwe hotspots en activiteiten (o.a. in festivalstijl) toegevoegd die je niet wilt missen. Je vindt ze hieronder. Nog geen kaartje? Schaf hier je tickets aan.

In samenwerking met RAI.

Lees ook

1#. Beste Papa van Nederland Contest
Voor wie denkt dat de Negenmaandenbeurs voor alleen mama’s (to be) interessant is, heeft het toch echt mis. Ook papa staat dit jaar in de spotlights. Hij kan zijn krachten gaan meten met andere papa’s in de ‘Beste Papa van Nederland Contest’. Tof hè! Maar zeg nou zelf? Die man van jou wast dit varkentje wel even toch. Go, go go!

2#. Shoppen in festivalstijl & hebbedingen scoren in de winkelstraat
Over de hele beurs verspreid vind je zo’n 220 winkels. Hopelijk red je het om ze allemaal te zien, neem zeker een kijkje in de winkelstraat in Hal 9 voor leuke hebbedingen van startende merken.

In deze hal waan je je in festivalstijl, compleet met foodtrucks, relaxte chillspots en leuke activiteiten.

3#. Bezoek het eerste Pop-up Babyrestaurant van Nederland
Schuif (met je mini) aan bij het eerste Pop-up Babyrestaurant van Nederland, volledig gericht op gezond eten voor min 9 maanden tot plus 9 maanden! Natuurlijk mag er ook geproefd worden. Na de korte workshops mogen jij (en je kleine spruit) een vers hapje proberen op basis van groenten en fruit.

Tip: wil je inspiratie voor het maken van gezond eten voor thuis? Ook dan is dit dé aangewezen plek om hierover van gedachten te wisselen met echte voedingsdeskundigen.

4#. Vraag ’t Oma
Wie hebben er het meeste ervaring met kinderen? Juist, oma’s. Vraag deze ervaringsdeskundigen het hemd van het lijf! Ze voorzien je tijdens ‘Vraag ’t Oma’ in Hal 9 van tips & tricks uit grootmoeders tijd en geven daarnaast veel wijsheden weg. Geïnspireerd loop jij door naar de volgende stand. Gegarandeerd!

Tip: smaakt deze verse opgedane kennis naar meer? Je kunt op de beurs talloze workshops & masterclasses volgen, waaronder Kangatraining, Happy kids babymassage en Samen bevallen.

5#. Groot bakfietsparcours
Tijd voor actie. Altijd al een keertje op een bakfiets willen rijden? Of ben je al een ervaringsdeskundige en wil je je skills even uittesten? Een wedstrijdje met papa, je moeder of vriendin. Gaan met die banaan!

6#. De beste gezinsauto vind je hier
Ja je leest het goed en nee je bent niet op de AutoRAI belandt. Op de Negenmaandenbeurs kun je ook terecht voor advies over de beste gezinsauto. Enthousiast over een bolide? Breng hier dan meteen je stem uit op je favoriete ‘ride’.

7#. Hal 11: modeshow én alles voor je peuter
Deze hal mag niet ontbreken tijdens je bezoek. De modeshow is een toffe happening en laat in diezelfde hal nu ook alles voor je peuter te vinden zijn. Papa en peuterlief gaan even naar het speelplein, terwijl jij in diezelfde hal in alle rust neust tussen kleding en een paar leuke cadeautjes scoort.

8#. De nieuwste baby producten: Baby Innovation Award
We willen allemaal het nieuwste en beste voor onze baby’s en daarom is een bezoekje aan hal 8, waar je de genomineerden van de Baby Innovation Award vindt, zeker een must. De allernieuwste babyproducten vind je hier. Je zult versteld staan van alle vernuftige items die je hier dit jaar gaat vinden. Denk aan een DNA-test voor baby’s die vijf eigenschappen van hem of haar prijsgeeft tot een lakentje die jouw baby helpt ontspannen.

9#. Verschonen, kolven, voeden of oppas nodig? No worries
Moet je kleintje verschoond worden? Zit je nog volop in je kolfperiode? Of heb je oppas nodig omdat je peuter het winkelen al heel snel zat is, maar jij niet? No worries at all. Aan alles is gedacht. Je vindt verspreid over de hele beurs speciale en fijn ingerichte faciliteiten waar je kunt verschonen, kolven, voeden en zelfs een lieve oppas vindt. Ook is er een speciaal kolfplein waar je om deskundig advies kunt vragen. Handig zeg!

Tot slot: goede voorbereiding is het halve werk. Check daarom nog even deze praktische info over o.a. openingstijden, route en parkeren. En vergeet niet de app van de Negenmaandenbeurs te downloaden, vanaf 1 februari is deze beschikbaar. Naast alle handige informatie, kun je het spel ‘Kras & Win’ spelen. Dat betekent dat je naar aanloop van de beurs elke dag kans maakt op leuke babyproducten. Gewonnen? Op het vertoon van de app kun je tijdens je beursbezoek jouw prijs ophalen.

Tot op de beurs? WIJ is er ook! 🙂

(Foto: OTTI)

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Leave a comment (1)