Ontmoet WIJ à la Mama

We stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn Dionne, Inge en Mariska. Samen vormen wij de redactie van WIJ à la Mama. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto’s en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een bericht naar redactie@wij.nl.

De redactie van WIJ à la Mama

 

Als moeder ben je méér dan alleen dat.

Je bent ook nog vrouw. En partner. Vriendin. Dochter. En dan natuurlijk ook nog kok, entertainer, chauffeur, verzorger, verpleegster, organisator, administrateur, tuinier, serveerster, leerkracht, reiziger, etc, etc. Voor fijne, luchtige artikelen, blogs en video’s voor de mama in al haar gedaanten, is er WIJ à la Mama. Bij WIJ à la Mama snappen we dat een kind misschien wel het grootste gedeelte van je leven vormt.

Maar we snappen ook dat er meer is. 

Want als (aanstaande) moeder wíl je niet alleen maar lezen over krampjes, hoestjes en huiltjes. Je wilt ook weten waar je leuk uit eten kunt, om weer eens aan de relatie met je man te werken. Een fijn vakantieadres voor mét de kinderen, maar ook zonder. En dan natuurlijk ook tips hoe je de kids vervolgens politiek correct wéér bij oma kunt dumpen.

We hebben het er over hoe het is om ineens ‘moeder’ te zijn.

Want echt, je krijgt er héél véél voor terug. Maar het is stiekem ook gewoon behoorlijk zwaar. Als ‘ie de hele nacht door huilt bijvoorbeeld. En nog erger: als je vent daar wéér doorheen slaapt. Wij snappen je frustraties. Wij hebben ze zelf immers ook!

WIJ à la Mama is onderdeel van het gratis cadeaupakket van WIJ, met o.m. de blije doos, het magazine WIJ en de informatieve site WIJ.nl.