Column van Carolien: Kinderwens

“Ik ben gestopt met de pil”, zei ze. We waren nog niet zo lang afgestudeerd, hadden nog geen idee wat we wilden worden, maar voor haar stond één ding vast: er zou een kind komen. Voor het eerst zou een goede vriendin moeder worden. Ik stond te springen. Zij zou een baby baren, ik zou een baby knuffelen. Precies de rol die toen nog aansloot bij de status van mijn eierstokken. En dus wachtte ik enigszins ongeduldig tot Het Goede Nieuws kwam.

WIJ blogt vanaf nu verder op WIJ.nl. Deze blog verder lezen? Je vindt ‘m hier.

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht