Ontmoet de leukste, liefste, tofste en slimste contributors van WIJ à la Mama!

Redactie WIJ à la Mama

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. We voorzien je elke dag van de leukste mama weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest!

Lidy Uiterwijk Winkel

Lidy Uiterwijk Winkel

Lidy (30) is de trotse moeder van Tycho (2) en werkt als communicatiemedewerker op een hogeschool. Naast een bijzonder scherpe pen heeft ze een grote voorliefde voor voetbal.

Sushma Jhakrie

Sushma Jhakrie

Sushma (32) is zwanger én een happy mom met twee zonen: Ravish (8), en een stilgeboren zoon bij 29 weken, Radheya. Samenwonend met Giorgio, haar kleine liefste man en poes Loonie. Haar lifestyle is ook haar hobby: fit en gezond worden en blijven!

Anoeska de Vries

Anoeska de Vries

Anoeska de Vries (41) woont samen met Jan in een klein dorp in Friesland. En dat is gezellig, want het samengestelde gezin bestaat uit 6 kinderen (0, 1, 5, 7, 9 en 19 jaar). Anoeska heeft daarnaast een leuke baan in de jeugdzorg.

Annette van den Berg

Annette van den Berg

Annette (32) heeft samen met haar Ierse man Peter O’Shea twee kinderen: Jonah Gabriel (4) en Finn Frederick (1). Ze is naast freelance schrijver ook Mama & Baby pilates instructrice (pilatesputten.nl) en dol op reizen!

Rianne Zeyrek

Rianne Zeyrek

Mama van Amber (13), Dilay (8), Ferhat (4), Miran (2), Baran (1) en getrouwd met Serkan. Samen met haar man runt ze een pizzeria. Ze is net iets chaotischer, trager, slordiger dan de gemiddelde mama en er valt dan ook altijd iets te beleven in haar drukke, maar gezellige gezin.

Sjifra Meester

Sjifra Meester

Sjifra (38) heeft samen met Bjorn twee kinderen: Tijn van 5 en Yenthe van 2. Ze werkt als GZ-psycholoog in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Schrijven is haar grote hobby, waarbij ze bij voorkeur blogt over alles wat ze meemaakt met haar kinderen. Zowel de leuke en mooie, als de moeilijke en lastige momenten.

Karmen

Karmen

Karmen heeft een parttime baan en is sindskort fulltime moeder. Ondanks dat de zwangerschap sneller kwam dan verwacht, is ze inmiddels gewend aan de gezinsuitbreiding. Samen met haar man geniet ze nu van alle momenten die hun dochter meebrengt in hun nieuwe leven.

Tikva

Tikva

Mama van Isis (3) en oprichter van gezinopreis.nl en getrouwd met Marcel. Vanzelfsprekend is zij een reisfanaat en heeft door de jaren heen al meer dan 65 landen bezocht. Dochter Isis heeft al 15 stempels in haar paspoortje staan. Hoewel ze graag verre bestemmingen opzoeken, genieten Tikva en Marcel ook van een stedentrip dichtbij.

Evelien Bosch

Evelien Bosch

Evelien is freelance programmamaker en presentatrice. Ze presenteerde bijvoorbeeld eerder Willem Wever en Zapplive. Nu is ze te zien in Wilde Ganzen op NPO2. Daarnaast is ze natuurlijk ook gewoon nog moeder, van Tijs (5) en Kasper (2) en Maeve (4 maanden).

Lidewij Timmermans

Lidewij Timmermans

Lidewij (25) is getrouwd met Raymond en thuisblijfmama van hun dochtertje Arya. Samen hebben ze ook nog drie harige kattenkindjes. Op babyotheek.wordpress.com schrijft zij boekrecensies over baby- en kinderboeken.

Lonneke Verhaart

Lonneke Verhaart

Lonneke (31) heeft samen met vriend Wouter een dochtertje (0). Ze wonen in het gezellige Brabant en houden dus ook wel van een Bourgondisch leventje. Haar passies zijn toneelspelen, zingen en genieten van de kleine dingen in het leven.

Fiona van der Laan

Fiona van der Laan

Fiona is moeder van Mike (7) en Kevin (1). Al 20 jaar samen met high school sweetheart Johan, wat dit jaar uitgebreid wordt gevierd met een huwelijk! Heeft een uitdagende en zeer leuke baan als leidinggevende op een pathologisch laboratorium. En is vooral op zoek naar een goede balans tussen werk en gezin, afwisselend met af en toe een stukje schrijven ter ontspanning.

Carola Schreurs

Carola Schreurs

Carola Schreurs (32) is mama van eeneiige tweeling Loïz en Kato (1) en getrouwd. De marketing manager deelt graag haar ervaringen als tweelingmama.

Henriet Koornberg-Spronk

Henriet Koornberg-Spronk

Henriët (38) is freelance vertaler Frans en Duits. Verder redigeert ze teksten van een schrijver. Ze combineert haar werk met de zorg voor haar twee dochters, Anna (8) en Iris (6). Ze is getrouwd met Heini. Naast gezin en werk is hardlopen haar grote passie. Op haar mamablog hallodagboek.nl schrijft ze over haar belevenissen als moeder.

Kim de Wit

Kim de Wit

Kim (25 jaar) mama van Noa (2) werkt als Technisch Projectvoorbereider en houdt van een dansje & drankje met haar vriendinnen. Daarnaast probeert ze oneindig veel leuke dingen met haar dochter Noa te doen.

Carmen Bierens

Carmen Bierens

Carmen (32) komt uit Amsterdam. Moeder van zoontje Magnus (2) en dochter Eloise (0). Ze werkt in de musicalwereld maar ze is nu acht maanden met verlof om, zo lang het nog kan, mee te reizen met haar (Engelse) vriend die overal en nergens in het buitenland werkt. Een heel avontuur!

Marit Prins

Marit Prins

Marit (31) is sinds 1 april 2017 mama van Ezra. Ze schrijft over haar belevenissen tijdens en na de zwangerschap, hoe je leven nooit meer hetzelfde zal zijn en hoe je daarmee om moet gaan. Ook als het allemaal een beetje anders loopt dan je jezelf hebt voorgesteld...

Maaike de Vries

Maaike de Vries

Maaike is Communicatie marketeer, getrouwd met Wouter, eigenaresse van tekstbureau MH Tekst-en Storytelling, reislustig, hardloopster én mama van Lauren (0). Op haar blog krulletje.com neemt Maaike (30) je mee in haar leven als begin dertiger.

Melek Dogan

Melek Dogan

Melek is een 37-jarige Turkse die getrouwd is met Wouter. Samen met hun 2 kinderen wonen ze onder de rook van Amsterdam. Melek is docent Nederlands en heeft haar eigen huiskamerrestaurant en cateringbedrijf De Groene Smulpaap. Als ze niet druk aan het moederen is binnen haar jonge gezin, doet ze vrijwilligerswerk, moestuiniert ze in haar biologische tuin en gaat ze graag op reis.

Myrke van der Does

Myrke van der Does

Myrke (39) leeft samen met dochter Isis (14), zoon Mika (11) en zoon Per (4), poezen Bobby en Saar en bergen wasgoed. Talent voor het huishouden heeft ze niet. Tijd trouwens ook niet, want als ze niet bezig is met haar kinderen, kruipt ze het liefst achter de computer om te schrijven. Dat doet ze onder andere voor Wij à a Mama en haar eigen platform Upandstunning.club.

Desirée Domacassé

Desirée Domacassé

Desirée (34) woont in Amsterdam met Vriend Remco en dreumes Nolan (2). Ze is een voormalige danseres, gedragseconoom en inmiddels voedingsdeskundige. Dit jaar heeft ze Daisy's Yellow Pepper daisysyellowpepper.com opgericht om ervoor te zorgen dat moeders na de bevalling weer lekker in hun vel zitten. Desirée houdt van eten, foto's van eten en uit eten gaan!

Monica

Monica

Monica (28 jaar) verwacht met Jeffrey hun eerste kindje, nu al een prinsesje. Ze werkt in de jeugdhulpverlening en houdt van schrijven, haken, lezen, sporten en fotograferen. En propt het liefst al deze dingen in een week.

Marieke Leijtens

Marieke Leijtens

Marieke (31) is getrouwd met Mark en trotse mama van Timo (3) en Mila (1,5). Ze is werkzaam als belastingadviseur en haar hobby's zijn wandelen, schrijven, zingen en leuke dingen doen met het gezin.

Inge Oliemans

Inge Oliemans

Inge (28) woont samen met vriend Emiel en is mama van zoon Freek (0) en harige labradorzoon Choco (2). Op YouTube en Instagram kun je haar vinden als Inge Oliemans.

Karin

Karin

Karin (28) is Mama van Suus (0) en Meisje van Erik (29). Sinds kort weer aan het werk als medisch secretaresse, maar ook dol op mijn vrije tijd waarin ik geniet van mijn gezin, leuke dingen ondernemen en de dag plukken! Ik ben Mama, maar wil zeker het Meisje in mijzelf niet verliezen. Mijn ervaringen daarover deel ik op mamasmeisje.com