Ken je de Soozly al? Een musthave!

“Is het weer zo ver, moet er weer geklaagd worden?” zegt manlief ernstig. Ik weet niet hoe hij het voor elkaar krijgt om zonder een spier te verrekken me dit kan vragen. “Ja, het is zo ver”, bries ik. We hebben een ziek kind en die rotkruik moet gevuld worden met kokend water. Probeer je vingers maar eens niet te verbranden. Hoezo heeft niemand iets anders hiervoor bedacht? Waarom moet je je klauwen steeds verbranden als je de dop vastdraait? 

Met een theedoek in mijn ene hand en een pannenlap in de ander, haal ik elke keer weer levensgevaarlijke capriolen uit. Je wilt uiteindelijk liever jezelf verbranden dan je kind … dus toch nog een extra draai aan die knop en dan die loeihete fles in de kruikenzak wurmen. Pfff … er zijn prettigere dingen die je midden in de nacht kunt doen. Overdag trouwens ook.

Lees ook

Ik denk dat bovenstaand scenario zich iets te vaak heeft afgespeeld bij ons … Zó vaak dat ik werd verblijd ‘gewoon zomaar ’ of anders toch om het gebries en geklaag over verbrande pootjes niet te hoeven aanhoren, met een Soozly. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ik ben er binnen no time aan verknocht!

Een geweldig ding waar ik graag de vlag voor uithang. De Soozly is een warmwaterkruik die je nooit meer hoeft te legen, te vullen, noch je vingers bij hoeft te verbranden. Je schuift het klepje open, steekt de laadkabel erin en doet het andere eind in het stopcontact en voilà: een warmwaterkruik!

Echt ideaal. Ik had het vier jaar geleden al moeten hebben, maar hey, ik zou niet durven klagen. 😉

Lees ook: ‘Mijn kind is om half 6 wakker en dat is oke’

Melek Dogan

Melek is getrouwd met Wouter. Met hun dochter Kardelen van 3,5 en zoons Orman van 2,5 en Ender van een half jaar is het een drukke boel in huis. Melek is naast moeder óók docent Nederlands en heeft haar eigen huiskamerrestaurant en cateringbedrijf De Groene Smulpaap in Landsmeer. Als ze niet druk aan het moederen is binnen haar jonge gezin, moestuiniert ze graag in haar biologische tuin, blogt ze, heeft ze een klusproject met Manlief of een theatraal feestje met haar vriendinnen.

Leave a comment (4)