Deze fotografe wil 500 meisjes fotograferen, met een hele mooie reden!

Wat een mooi streven! Fotografe Kim de Vries begint het ‘Het Zelfvertrouwen Project’. Hiervoor wil ze 500 meisjes fotograferen (ja 500 stuks, dit is geen typo) met een leeftijd tussen de 6 en 12 jaar. De foto’s wil ze combineren met een liefdevolle quote of wens van hun dierbaren. 

Kim: ‘Ik geloof er heilig in dat de ontwikkeling in deze periode zeer belangrijk is in het leven van een jong meisje. In deze periode zal haar gevoel van eigenwaarde zich sterk ontplooien en dit zal hoogstwaarschijnlijk de tijd zijn dat zij het meest in aanraking komt met kritiek van leeftijdsgenootjes, daar meisjes van die leeftijd niet echt een filter hebben. Ik wil heel graag iets creëren dat deze meisjes een stapje in de goede richting kan geven, dat ze het pad naar een gezond zelfvertrouwen kunnen vinden. Ik zou heel graag willen dat deze meiden zien hoe prachtig zij zijn, zodat zij kunnen zien hoe de mensen die dichtbij hen staan en van hen houden haar zien.’

Een heel mooie gedachte! Je kan Het Zelfvertrouwen Project via Facebook volgen. Heb jij een dochter in deze leeftijdcategorie, of ken je iemand? Opgeven kan via de facebookpagina van Kim de Vries – Weddings & Fine Art Portraits.

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne, Inge en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht