Déze Hubelino-knikkerbaan is JE van HET

Heb jij ook zo’n ontzettende bouwer in huis? Dan hebben wij een ongelofelijke leuke samenwerking met Hubelino waar jouw bouwer heel blij van gaat worden.

Combineer de de meest succesvolle elementen van speelgoed (ballen, bouwen en zwaartekracht) en je hebt het tofste parcours voor je kinderen: de Hubelino-knikkerbaan. Met een enorme set aan bouwelementen in meerdere vormen, kleuren en groottes kan je kind oneindig veel combinaties maken terwijl hij/zij ook nog eens hun motorieke vaardigheden, creativiteit en logisch denken verbeteren.

Pluspunt: het past op Duplo & Lego dus je kunt je wel voorstellen wat voor megaconstructies er gebouwd kunnen worden met jullie huidige collectie in huis.

Het allerleukste is dat wij jullie 25% korting mogen bieden op de 106- en 200-delige set. Gebruik de kortingscode WIJ106200 op robbiestoys.nl

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Robbie’s Toys.

Lees hier waarom wij met merken samenwerken.

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht