Dit meisje was iets té enthousiast met een blik paarse verf

Witte muren, een kind van 4 en een blik paarse verf? Een gevaarlijke combi. Sharon Edman, een moeder uit South Wales, liet haar dochter Molly heel even alleen in de kamer. Toen ze nietsvermoedend terug kwam, wist ze niet wat ze zag. Haar was meisje had de paarse verf gevonden, opengemaakt en was heel creatief geweest.

In slechts een kwartier had Sara een aantal muren in het huis gedecoreerd met paarse handafdrukken. Het heeft zo’n drie jaar geduurd, voordat het hele huis weer dezelfde witte muren had als hiervoor. De paarse creaties bleef je steeds door de witte verf heen zien. DRIE JAAR! Holy moly …

© Caters News Agency

Sharon was even naar een andere kamer gegaan om het wasgoed op te vouwen. Molly vond genoeg tijd om verschillende kamers helemaal vol te kliederen met paarse verf. Na een tijdje bleek dat Molly best blij was met haar kunstwerk en dat het allemaal goed bedoeld was. De lievelingskleur van haar moeder is namelijk paars. Toen Molly in de douche stond wilde de verf maar niet van haar lichaam af gaan.

Sharon kwam erachter dat het acrylverf was. Molly heeft nog een week lang met een paarse huid gelopen en iedereen dacht dat het blauwe plekken waren. Gelukkig was dit niet het geval en kunnen ze  achteraf om lachen. Maar het is dus uitkijken geblazen met een kleine creatieveling in huis. 😉

© Caters News Agency

 

© Caters News Agency
(Bron: DailyMail)
Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht