Dit waren jullie beste baby aankopen

Na onze grootste baby-miskopen, gaan we het vandaag hebben over wat jullie nou de beste aankopen voor je baby vonden. We stelden deze vraag een tijdje geleden op Facebook en dit zijn volgens de meesten van jullie de absolute musthaves als het om baby items gaat. Hier komen ze in willekeurige volgorde:

#1.XXL hydrofiel doeken. Voor veel verschillende dingen te gebruiken (bijv. op het strand om je kind op te leggen, bij het zwembad om ze lekker in te wikkelen, in de kinderwagen als dekentje ,overkapping boven je kinderwagen als een soort parasol, en natuurlijk afdrogen) en ik gebruik ze nu nog voor mijn kids (nu 4 en 2 jaar oud). Echt helemaal top!’

Lees ook

#2. ‘Draagdoek of draagzak. Als ik had geweten dat het zo goed werkte, had ik het bij mijn andere twee kinderen ook aangeschaft. Ook niet te vergeten de inbakerdoek.’

#3. ‘Een wipstoeltje, hij wilde graag overal bij zijn en zo was hij rustig, kon mij zien en had ik toch mijn handen vrij.’

#4. ‘Box-kussen met badstof hoes. Ideaal te verschonen. Veel handiger dan een design boxkussen. (Die had ik ook maar nooit gebruikt).’

#5. ‘Voedingskussen. Als ik last had van mijn rug of nek of mijn neus dicht zat door een verkoudheid dan kon ik wel goed slapen als ik hiermee sliep. Als de kleine bij ons op bed wilde dan maakte ik er een band van zodat ze erin kon zitten en niet omviel.’

#6. ‘De spuugdoekjes. Ideaal voor schoonpoetsen na het eten of als we geverfd hebben.’

#7.  ‘De badinzet. Ideaal, je hebt je handen meer vrij tijdens badderen!’

#8. ‘Babyfoon met camera. Ons meisje is al vanaf 2/3 weken een echt buikslaper. Slaapt absoluut niet op haar rug. Zo kunnen we haar ten alle tijden goed in de gaten houden.’

#9. ‘De elektrische kruik. Gebruik hem zelf nog als ik ongesteld ben.’

#10. ‘Opvang slabbetjes. Die je gewoon in de wasbak kan omspoelen. Zes jaar later hebben we ze nog steeds. En wordt nog door de jongste van 3,5 jaar gebruikt.’

#11. ‘Automatische wipstoel/schommelstoel met geluid. Wat heeft ze daar een plezier in gehad (en mama ook, want die had even haar handen vrij).

#12. ‘Babynestje 😍. Super balen dat mijn zoontje er niet meer in past maar ik heb er echt enorm veel plezier mee gehad!’

Lees ook: ‘Babyspullen over? Dit is wat je ermee moet doen!’

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht