Dit zijn dé summer musthaves voor jou en je baby!

Het is volop zomer! Heerlijk. Misschien ga je binnenkort ook lekker op vakantie? Doe je goed. Van dat zonnetje krijgen wij zin om te shoppen en daarom een lijstje met summer musthaves voor jou én je baby. Want als die kleine zich goed vermaakt, heeft mama ook vakantie. Toch? 😉 

#1. Speelmat, want die is the bomb
Deze speelmat is ideaal voor het mooie weer en is makkelijk op te vouwen, zodat je hem op reis ook mee kan nemen. Je baby kan zich er uren op vermaken met de speeltjes die erbij zitten. Zo kun jij ook lekker relaxen.

#2. Iedere baby is een ster met dit zonnehoedje
Dit hoedje is een musthave voor baby’s die lekker in buiten willen spelen. Zo is het hoofdje en de nek van je kind helemaal beschermd. Dit sterrenhoedje past perfect bij jouw kleine ster. 😉

#3. Babyzonnebril die wél blijft zitten
Trekt jouw baby steeds zijn/haar zonnebril af of blijft hij maar niet zitten? Met deze zonnebril heb je een zorg minder, want deze zit van achteren vast en is verstelbaar. Ook is hij 100% UV beschermend en perfect voor in de sneeuw.

#4. Deze handige zonnekap voor de maxi-cosi
Met deze zonnekap kun je de zon in, zonder dat je kind er last van krijgt. De kap bied bescherming tegen de zon, licht en tocht.

#5. Met dit hoofd-zwembandje wordt badderen een feest
Even relaxen in het zwembad of thuis in bad? Dat kan met dit zwembandje. Het hoofdje van de baby moet er alleen doorheen. Zo blijft hij optimaal boven water en kan hij zijn benen vrij bewegen.

#6. Hoe cool is dit baby zwembad?
Een opblaasbaar zwembadje waar je kleine kan spelen in de zon, maar ook onder ‘het slakkenhuis’ in de schaduw. Het heeft een extra dikke, zachte bodem, zodat je minder snel uit kan glijden. 100% genieten dus.

#7. Corrigerend badpak, want wij snappen dat geen zin hebt in een bikini
Je bent net bevallen en wil nog niet meteen in bikini. We snappen het. Dit badpak is corrigerend, biedt goede ondersteuning en kan zowel strapless als met striksluiting gedragen worden. En zwart = elegant en dus altijd goed. Have fun!

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht