Een kinderstoel als aanvulling op je interieur

In de meeste gevallen is het zo dat een kinderstoel niet zomaar opgeborgen kan worden. Als de kinderstoel dan toch in het zicht blijft, is het maar beter om er één uit te zoeken die bij je interieur past. Gelukkig is er tegenwoordig een scala van kinderstoelen beschikbaar.

Naast het uiterlijk van de kinderstoel zijn de veiligheid en jouw voorkeuren ook belangrijk. Denk aan het gewicht, jouw budget, de houding van je kind in de stoel, hoe lang wil je het stoeltje gebruiken, enzovoorts. Genoeg om over na te denken. Eerst maar even inspiratie opdoen!

Matchende kleuren
Zoek een kinderstoel uit in dezelfde kleur of een soortgelijke kleur als van je interieur. Zo valt de kinderstoel minder op en past de stoel in het geheel.

2

3

Model
Een kinderstoel is altijd hoger dan de andere stoelen aan de tafel. Wel kun je een soortgelijk model uitzoeken. Zo blijft de stijl van je eethoek hetzelfde.

5

4

Materiaal
Een kinderstoel gemaakt van hetzelfde materiaal als de eettafel of de andere stoelen rond de tafel, geeft rust in je interieur.

6

7

Knallende kleur
Als statement kun je er voor kiezen om juist een knalkleur te geven aan de kinderstoel. Zo valt de kinderstoel wel op, maar is het een eyecatcher geworden. Daarnaast kan een beetje kleur geen kwaad.

8

9

Bronnen:
1 bloglovin.com

2 sfgirlbybay.com

3 stijlvolstyling.com

4 blog.studiotoutpetit.com

5 darlingthings.blogspot.nl

6 vtwonen.nl

7 bloglovin.com

8 sfgirlbybay.com

9 cupofjo.com

 

Mia Koopen

Sinds het kopen van een eigen huis is Mia (26) veel bezig met interieur. Van het opknappen van een oud kastje tot het vinden van die ene lamp. Ze experimenteert graag met verschillende stijlen zoals brocante, industrieel of bohemien. Een stijlvol interieur combineren met kinderen? Zij gaat de uitdaging aan. Je kunt haar ook volgen op Woontrendz.

Reageer op dit bericht