Geniale luiertas hack!

Ken je dat, je gaat op pad, moet een luier verschonen en bent je hele luiertas aan het doorspitten om een luier, verschoondoekjes en een schone romper te vinden? Met deze geniale hack is dat niet meer nodig!

Natuurlijk heb je ook van die handige envelopjes, maar daar past het dan toch net allemaal niet in of in elk geval niet alles bij elkaar. Deze Amerikaanse moeder had hetzelfde probleem en kwam soort van per ongeluk achter dé oplossing. Met een elastiek kan je namelijk de luierdoekjes vastbinden onder het gaatje van een billendoekjesdoos – waardoor je eronder een zee van ruimte overhoudt voor luiers, hydrofielen en een schone outfit. Slim!

Ze maakte 8 gaatjes en gebruikte die om een lang elastiek of haarbandje doorheen te halen zodat de pak billendoekjes op zijn plek aan de bovenkant van het doosje bleef. Bekijk hier hoe ze het voor elkaar kreeg:

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne, Inge en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Leave a comment (1)