Gezocht: online redactiestagiair(e) WIJ à la Mama

WIJ à la Mama is hét blogplatform voor zwangere vrouwen en kersverse moeders. Want ook al ben je zoveel méér dan alleen mama, deze nieuwe rol zet jouw leven volledig op zijn kop!

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die blogs schrijft, redigeert en plaatst op WIJ à la Mama en medeverantwoordelijk is voor de content op onze social media. Je denkt mee over de ontwikkeling van het platform, bredere inzet van social media, etc. Het is een pré als je zelf al moeder bent, maar dit is geen vereiste.

Lees ook

Even specifiek. Wie zoeken we?
– Je studeert aan een journalistieke of een communicatie-gerelateerde opleiding (HBO/WO)
– Je bent gek op online media, hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands. Daarnaast bedenk je zelf creatieve invalshoeken voor artikelen.
– Je hebt affiniteit met het ouderschap (misschien ben je zelfs al wel moeder, of vader!)
– Je bent zelfstandig, flexibel en nauwkeurig
– Je werkt snel en bent in staat om met deadlines om te gaan
– Je vindt het leuk om mee te denken hoe we WIJ à la Mama kunnen verbeteren
– Ervaring met het maken van video’s is een pré
– Kennis van het Adobe pakket is een pré

Voor een stage bij WIJ à la Mama is een stagevergoeding beschikbaar. Startdatum in overleg (het liefst zo snel mogelijk). We zoeken stagiaires die langer dan 3 maanden beschikbaar zijn. Deeltijd is ook mogelijk.

Lijkt het je wat?
Stuur dan nu je CV met een killer-motivatiebrief naar redactie@wijalamama.nl. Wie weet nodigen we je dan uit bij ons op kantoor!

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne, Inge en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht