Het gemak van de kraan die alles kan #Getest

Lidewij (26) is moeder van dochtertje Arya (3) en zoontje Ayden (11 maanden). Ze is sinds de komst van Arya thuis voor de kinderen. Ze testte voor ons de Quooker CUBE: “Na drie dagen wilde ik al niet meer zonder.” 

“Met een baby en een peuter in huis, is er altijd wel wat te doen. Speelgoed opruimen, flessen uitkoken, eten maken en ga zo maar door. Ik benut mijn tijd dus het liefst zo efficiënt mogelijk. Kostbare minuten staan wachten tot het water de juiste temperatuur heeft bereikt maakt me ongeduldig. De Quooker met CUBE is dan echt ideaal.

Binnen no time heb ik kokend, warm, koud en zelfs gekoeld gefilterd en bruisend water uit de kraan. Even snel een flesje maken voor m’n zoontje gaat opeens veel sneller. Maar ook tussendoor een kopje thee zetten voor mezelf of m’n dochter is geen enkel probleem meer. Ze is net als ik een echte theeleut, dus er gaan heel wat kopjes thee doorheen op een dag.

Ook met het bruisende water ben ik erg blij. Ik ben hier thuis de enige die bruisend water drinkt en vergat dus regelmatig om het voor mezelf in te slaan. En als er dan wel zo’n fles in de koelkast stond, waren de bubbels er vaak uit voor ik het helemaal leeggedronken had. Nu kan ik makkelijk een glaasje bruisend water uit de kraan halen, gewoon zodra ik er zin in heb. En van het gefilterde water wordt door het hele gezin dankbaar gebruik gemaakt.

Altijd gekoeld water in huis, geen gesjouw meer met flessen en nog een stuk beter voor het milieu ook. Binnen drie dagen kon ik mij al niet meer voorstellen dat we geen Quooker CUBE in huis hadden en ik wil ook echt nooit meer zonder!”

Ideaal: de Quooker CUBE
Met de Quooker CUBE haal je alle soorten water die je je kunt wensen uit één kraan. Supersnel kokend water voor een kopje thee, maar ook een heerlijk gekoeld glaasje gefilterd water haal je nu uit dezelfde kraan. En zelfs bruisend water heb je met de Cube altijd in huis. De bediening is ontzettend eenvoudig, maar wel zo veilig dat kleine kinderen de kokendwaterkraan niet zomaar aan kunnen zetten.

Makkelijk, veilig en tijdbesparend; alles wat je wil met kleine kinderen in huis!

In samenwerking met Quooker.

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht