Hét ideale kraamkado voor nieuwsgierige ouders (en die vijf geheimen van de baby ontrafelt)

Sokjes, dekentjes, slabbetjes, doekjes en boekjes. Allemaal prima kraamkado’s, want lekker praktisch, maar *gaap* toch ook wel een beetje saai. Wil je het een keer over een andere boeg gooien? En heb je te maken met nieuwsgierige ouders die je écht wil verrassen? Of ben je zelf zwanger? Ga dan even goed zitten. Wij ontdekten dit gloednieuwe product die vijf geheimen van een pasgeboren spruit ontrafelt en Analyse Me Baby heet.

In samenwerking met Analyse Me

Lees ook

Analyse hoe? We snappen je, want dit behoeft enige uitleg. We hebben het hier over een online te bestellen DNA-kit voor je baby. Dat klinkt misschien een beetje gek of medisch, maar dat is het niet. Integendeel! Deze DNA-kit is absoluut voor de fun en vooral niet bedoeld om er medisch advies uit te halen.

Wat dan wel? Deze Analyse Me Baby DNA-kit kun je online bestellen en bestaat uit een instructie en een swab, een wattenstaafje die je langs de wang van de pasgeboren baby strijkt om DNA af te nemen. Vervolgens stuur je dit staafje op. Analyse Me voert de analyse uit in een gecertificeerd Nederlands onderzoekslaboratorium. Ze testen vijf genetische varianten (van de drie miljard), waarbij ze dus vijf eigenschappen van de baby ontdekken. En de resultaten? Die kun je binnen drie tot vier weken via een persoonlijk online interactief platform bekijken. En niet onbelangrijk: het online gebeuren is goed beveiligd en kan alleen jij zien.

En dan weet je het! De vijf eigenschappen die je vertellen wat de definitieve oogkleur van je baby wordt, of hij of zij een kieskeurige eter is (of niet), je kleine later meer een marathonloper of juist een sprinter wordt (vanwege zijn spieropbouw), of je kind meer een denker of een doener is en of hij beter waterijs dan roomijs kan eten (vanwege de kans op lactose-intolerantie). Het leuke is dat je dit voorgeschoteld krijgt in een gepersonaliseerd animatiefilmpje die je (als je wilt) bijvoorbeeld kunt delen op social media met je vrienden en familie. Is dit alles? Nee. De nieuwsgierige ouders (of jij dus) ontvangen ook een rapport, waarin alles nog eens haarfijn wordt toegelicht.

Heeft iemand dit al een keer getest? Ja! De ouders van baby Huub (zie foto). Huub is de eerste Analyse Me Baby.

Analyse Me Baby - DNA-kit voor je baby
De ouders van Huub halen DNA bij hem weg met de swab (staafje) uit de DNA-kit.

De ouders van Huub zijn enthousiast over de DNA-kit en deelden met ons de uitslagen. Dit kregen zij te horen:

– Huub houdt zijn blauwe ogen

– Huub is op basis van zijn spieropbouw meer duursporter dan krachtsporter

– Huub kan op latere leeftijd gewoon melk blijven drinken

– Huub is een kieskeurige eter en lust waarschijnlijk geen spruitjes (kan bitter proeven)

– Huub is meer doener dan denker

Analyse Me Baby - DNA-kit voor je baby - Huub
‘De resultaten kloppen tot nu toe helemaal’ – de ouders van Huub


Analyse Me Baby wordt gelanceerd tijdens de Negenmaandenbeurs en is te vinden op de WIJ stand (stand nr. 08.200). De DNA-kit is overigens ook genomineerd voor de Baby Innovation Award 2019, in de categorie Toys & Gifts. Kortom, hier gaan we vast nog meer van horen.

Wil jij de blits maken met dit unieke en toffe kraamkado of ben je zelf benieuwd naar de eigenschappen van jouw baby? Bestel Analyse Me Baby dan nu online. Veel plezier!

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht