Dit is hét kerstcadeau voor al die hardwerkende moeders! #Annette

Heb jij je kerstboom al opgetuigd? Die van ons staat en de eerste kadootjes lonken al onder de boom. Het merendeel is voor de kinderen. Leuk voor ze! Ik heb namelijk echt niets nodig. Nouja niets … ik bedoel, ik ben mama van drie, werk hard en heb alles voor mijn drie telgen over. En ik niet alleen, jullie ook mama’s! We doen ZO ons best en eigenlijk is een beetje bevestiging in de vorm van een mooi gebaar of cadeautje gewoon heel fijn. Inderdaad. Dit is ook meteen een hint voor al die partners van ons. Wat dachten jullie van een mooi mama sieraad? En dan natuurlijk het liefst eentje die gepersonaliseerd is … 😉

In samenwerking met KAYA Sieraden.

Lees ook

Mijn man komt uit Ierland en daar is cadeautjes uitwisselen met Kerst nog belangrijker dan je verjaardag vieren! Ik ben er inmiddels dus wel aan gewend dat het onder onze kerstboom wemelt van de cadeaus. Voornamelijk is dit speelgoed. Ik vermoed dat dit een manier van mijn man is om zijn jeugd opnieuw te beleven, haha. Het is niet dat hij mij vergeet. Voor mij ligt er meestal een leesboek tussen. Ik zou niet weten wat ik anders op mijn wensenlijstje moet zetten, dus kies ik elk jaar weer een roman.

Maar dit jaar niet. Ik heb al een hint laten vallen, over iets dat meer sprankelt. Ik bedacht me namelijk dat ik eigenlijk best graag een mooi sieraad zou willen. Zo eentje met de namen of initialen van mijn kinderen erin. Een subtiele ketting of armband om ze altijd dichtbij me te dragen. Iets wat echt waardevol voor me is én blijft. Het symbool voor de mooie herinnering aan de geboorte van onze zoons en een bedankje aan mij voor het harde werken van drie zwangerschappen en lange borstvoedingsperiodes.

Kwijlend swipe ik online door een lijst met handgegraveerde sieraden en mijn oog valt op een ketting met naam of een variant met geboortesteen. Gaaf! Mocht je zoiets ook willen: check dan zeker even de uitgebreide collectie van Kaya Sieraden. Wie daar nu een besteding van 40 euro (of meer) doet, krijgt er een gratis armband bij. Ze leveren snel en ze verzenden je bestelling gratis.

KAYA Sieraden - ketting met naam
Vrolijk en geïnspireerd stel ik een lijstje samen van mijn favoriete items. Geloof me, dat is hard nodig, want als ik niet letterlijk voorkauw wat ik hebben wil, dan krijg ik een of andere armband met Totoro erop – geen grap, echt gebeurd en de opmerking erbij “maar hij is wel van nep rosé goud, mooi toch?” is ook echt gemaakt. Op zulke momenten besef je dat je in een mannengezin leeft.

Mijn lijstje en de spreekwoordelijke bal ligt nu bij mijn man. Ik hoop op een mooi, fijn kettinkje met daarin de initialen van de jongens erin. Is meteen een mooie eyecatcher voor bij mijn outfit. Of zal het weer een nep rosé gouden armband worden met dit keer Batman erop of een of andere superheld. Ik ben benieuwd, het blijft hier tenslotte altijd een verrassing. 😉

Lees meer blogs van Annette

Volg je WIJ al op Instagram?

Annette van den Berg

Annette (34) is getrouwd met een rasechte Ier uit Dublin, waar het gezin ook een paar jaar heeft gewoond. Nu zijn ze samen met hun drie kinderen, Jonah Gabriel (6), Finn Frederick (4) en Sean William (1) weer terug in Nederland. Naast freelance schrijver is Annette ook Mama & Baby pilates instructrice om moeders fit door de zwangerschap heen te loodsen en om daarna ook weer goed te herstellen. Schrijven en reizen zijn haar grote passies, al komt ze tegenwoordig niet veel verder dan de dagelijkse ritjes naar school en weer terug.

Reageer op dit bericht