‘Ik moet mijn jongste zoon nu al 5,5 jaar missen’

WIJ à la Mama blogger Sushma was gisteren samen met met vriendin Simone naar de Wereldlichtjesdag wandeling in Bergeijk. Sushma’s zoon Radheya is overleden na 29 weken zwangerschap. 

Simone (29), moeder van Ijoyda (2), verloor nog geen jaar geleden één van haar jongens (uit een twee-eiige tweeling). Jaydani overleed na een zeer gecompliceerde zwangerschap van 26 weken en 4 dagen. Jaxson kwam huilend ter wereld en is een echte vechter.

Lees ook

Sushma: ‘Deze dag is bedoeld voor iedereen die een kindje mist, of deze herinnering wil koesteren. Dit initiatief ligt bij Stichting Make a Memory. Wij hebben een wandeling gemaakt door Natuurtuin ’t Loo in Bergeijk. Er kon geluisterd worden naar muziek, gedichten of een verhaal.

Ik moet mijn jongste zoon, Radheya, nu al 5,5 jaar missen en dit blijft moeilijk. Het was voor mij voor het eerst dat ik naar een dergelijke bijeenkomst ben gegaan. Ik kijk hier met een positief gevoel op terug. Ik mocht mijn jongste zoon in het ‘zonnetje’ zetten en ben ondertussen intens gelukkig met mijn oudste zoon.

Samen zijn wij naar deze wandeling gegaan om voor onze jongens een kaarsje op te steken en ze te laten weten dat wij ze nooit zullen vergeten.’

3 4 6

27 8

 

Sushma Jhakrie

Sushma (33) is een happy mom met twee zonen en een dochter: zoon Ravish (9), een stilgeboren zoon bij 29 weken: Radheya en dochter Mila (0). Samenwonend met Giorgio en de liefste held op sokken: poes Loonie. Soms een complete chaos, een gezonde dosis zelfspot, geduld en humor zorgt in haar samengestelde gezin voor never a dull moment!

Leave a comment (2)