Je baby beter laten slapen door schonere lucht? Dat kan!

Baby’s en slapen, het blijft een veelbesproken onderwerp. Zo ook die van mij heeft er problemen mee en dít heeft geholpen om hem beter te laten slapen.

Beter slapen door schonere lucht? Dat klinkt bijna ongeloofwaardig, dat dacht ik ook toen mij werd gevraagd de Dyson Pure Hot + Cool Link te testen voor het Testpanel van WIJ. Dat is een luchtreiniger en ventilator die reinigt, koelt en verwarmt. Dat de luchtkwaliteit in ons huis invloed heeft op mijn zoontje zijn klachten had ik nog geen seconde bij stil gestaan. Maar wie niet waagt, wie niet wint.

Lees ook

Mijn zoontje van acht maanden zit namelijk nog volop in de opbouw van zijn immuunsysteem, we vliegen van de ene verkoudheid naar de volgende hoestaanval. Lang leve de opvang! De nachten zijn daardoor onrustig, hij is vaak wakker door het hoesten en heeft het benauwd. Flink wat uren achter elkaar pakken ’s nachts, zit er dus voor ons gezin niet in … juist koffie anyone?

Met de Dyson Pure Hot + Cool Link ben ik gaan testen of schonere lucht hem helpt met vrijer ademen en zo ook beter slapen. De machine haalt namelijk de vervuilende deeltjes uit de lucht. En zo waar, het hielp dus gewoon. Ook het testpanel was tevreden, de Dyson Pure Hot + Cool Link kreeg het rapportcijfer 8,1. Ben je benieuwd wat mijn ervaring is met de luchtreiniger, bekijk dan onderstaande video!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dyson. 

Magali Schouten

Online editor bij WIJ à la Mama, megatrotse mama van Lukas (18 mnd) samen met papa Tim. Foodlover, kattenvrouwtje en creatieveling wonend in Amsterdam.

Reageer op dit bericht