Ken je de KidsQuote app al? Aanrader!

Noem eens drie bijzondere uitspraken van je kind … moeilijk hè? Het ligt zeker op het puntje van je tong, of misschien weet je er wel een of twee? Maar die allerleukste weet je zeker niet meer hé?!

Zo ziet de KidsQuote app eruit: Mijn zoontje en ik op een onvergetelijk moment (hoe leuk!)

HA, dat had ik nou ook steeds. Laat daar nou net een leuke app voor zijn: KidsQuote. Jawel een gratis te downloaden app voor ouders om de allerleukste uitspraken, foto’s en video’s van je koter(s) te bewaren. Wat erin komt bepaal je lekker zelf en niemand kan erbij. Orde en veiligheid. I love it!

Lees ook

Ik was al een tijd op zoek naar zoiets, totdat ik hier een andere moeder over hoorde. Op mijn telefoon is het namelijk een aardige chaos door die constante stroom aan appjes, foto’s en filmpjes van mezelf en van anderen. Toen ik laatst aan een vriendin dat ene leuke filmpje wilde laten zien van mijn kids, moest ik door een jungle van media worstelen. En wat dacht je van die leuke uitspraken? Die schrijf ik op, maar dan weer niet op een handige centrale plek. Doe daar een portie ongeduld bij en klaar ben je.

Grappig is dat de app door een moeder is ontwikkeld, omdat zij deze frustratie ook had. Haar missie is het om andere moeders te helpen alle herinneringen van hun kroost op een veilige en handige manier op te slaan. Nou dat is haar gelukt. Bedankt hoor en bij deze dus een aanrader!

Je kunt overigens alles wat je in de app zet ook delen op social media. Handig voor familie, vrienden of een besloten groep van het kinderdagverblijf de klas of het sportclubje. Maar alleen als jij dat wilt en wat jij wilt.

Verder is hij makkelijk in gebruik.
Geen ingewikkelde menu’s of gedoe, dan haak ik meestal snel af. Gewoon een knop voor het een en een knop voor het ander. Simpel en duidelijk, daar hou ik van.

Vernieuwen doen ze ook, binnenkort kan je zelfs een boekje laten afdrukken met de leukste quotes en foto’s van jou ukkies.

Ik ga nog even lekker door met het verzamelen van alle quotes en de leukste foto’s. Heb ik straks een leuke verzameling voor een boekje. Leuk voor later, want ook al willen we het niet, we vergeten anders zoveel!

Lees ook: ‘Beter slapen: Dit wiegje is een lifesaver’

Fiona van der Laan

Fiona is moeder van Mike (7) en Kevin (1). Al 20 jaar samen met high school sweetheart Johan, wat dit jaar uitgebreid is gevierd met een sprookjes huwelijk! Heeft een uitdagende en zeer leuke baan als leidinggevende op een pathologisch laboratorium. En is vooral op zoek naar een goede balans tussen werk en gezin, afwisselend met af en toe een stukje schrijven ter ontspanning.

Reageer op dit bericht