Kylie Jenner post babyfoto en breekt alle records op Instagram

De Amerikaanse reality-ster Kylie Jenner maakte afgelopen week de naam van haar dochter bekend op Instagram. Stormi Webster heet het meisje. Echter bereikte zij met haar post de meeste likes ooit op Instagram. Zij ging hiermee zelfs over de post van de zwangere Beyoncé heen die destijds bekendmaakte dat zij zwanger was van een tweeling (zie hieronder).

De post van Kylie, een van de zussen Kardashian, bestaat uit een foto van haar pasgeboren dochtertje die de duim van haar moeder vastgrijpt. De foto is inmiddels 15 miljoen keer geliked, een record! Daarbij moet we wel zeggen dat Kylie maar liefst 103 miljoen volgers heeft. Dat terzijde, in ieder geval van harte gefeliciteerd Kylie en veel geluk natuurlijk.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tijdens haar zwangerschap bleef Kylie grotendeels uit de publiciteit. Onlangs plaatste ze deze video op YouTube (met onder meer beelden van haar bevalling).

(Beeld: Instagram/kyliejenner)

Lees ook: ‘5 manieren waarop je baby je vertelt dat je het fantastisch doet’

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht