Papa-alert: dit is dé manier om je zwangere vriendin heel erg blij te maken

Papa’s! Deze blog is speciaal voor jullie. Dit is jullie kans om je zwangere wederhelft in het zonnetje te zetten en haar te laten weten dat ze het super goed doet! Hoe? Met een babyshower natuurlijk! Dit is je stappenplan.

#1 Schakel haar beste vriendin in. Zij zal de organisator worden van dit hele festijn. Trust me…you don’t wanne do that. (Dit plan begint beter en beter te klinken, of niet dan? 😉 )

Lees ook

#2 Begin op tijd met in inschakelen van #1! Het liefste in week 20 van de zwangerschap.

#3  Jij weet als geen ander wie er op de babyshower aanwezig mogen zijn. Denk er wel goed over na…, het is vrij lullig als er 1 belangrijk iemand ontbreekt.  Lever deze ijst aan bij de organisator inclusief telefoonnummer en e-mailadressen.

#4 Het budget,bespreek dit met de organisator. Wie neemt de kosten op zich. Betaalt papa alles of betaalt de organisator?

#5 Wat is het thema van de babykamer? Geef dit door. Niets frustrerende voor je hormonale wederhelft als ze ineens een hekel heeft aan  de kleur paars, en alles is paars…. Dan kun je je maar beter een paar dagen onzichtbaar maken.

#6  Papa, reageer vlot als de organisator je iets vraagt. Help haar zoveel mogelijk. De organisator neemt het voortouw maar jij bent in dit geval haar hulpje.

#7 Zorg op de dag zelf dat jij het avondeten geregeld hebt. Een babyshower staat synoniem aan veel zoetigheid. Zorg voor een soepje met stokbrood. Easy as that en je maakt je wederhelft enorm blij!

Sushma Jhakrie

Sushma (33) is een happy mom met twee zonen en een dochter: zoon Ravish (9), een stilgeboren zoon bij 29 weken: Radheya en dochter Mila (0). Samenwonend met Giorgio en de liefste held op sokken: poes Loonie. Soms een complete chaos, een gezonde dosis zelfspot, geduld en humor zorgt in haar samengestelde gezin voor never a dull moment!

Reageer op dit bericht