Prinses Tess getest

Thuis heb ik een écht jongetje en een écht meisje. Tijn houdt van auto’s en treinen en wil later brandweerman, politieman of buschauffeur worden. Yenthe houdt van roze, glitters, poppen en prinsessen. Toen werd gevraagd of we de Magische Koets met Prinses Tess van VTech wilden testen voor het Testpanel van WIJ hoefde ik dan ook niet lang na te denken; Ja, heel graag!

Als we de doos met de koets bezorgd krijgen is Tijn (5) naar school. Yenthe (2) eigent het zich gelijk toe: ‘Van mij’. ‘Van mij’ roept ze een paar keer. Ze kan niet wachten tot het uit de verpakking is en gaat er gelijk mee aan de slag. Uitleg over hoe het werkt is niet nodig. Yenthe heeft het onmiddellijk door en het lijkt prima voor zichzelf te spreken. Heerlijk, Yenthe even speeltijd, mama even koffietijd J

Lees ook

En wat is hij leuk: een roze-paarse koets met een paardje ervoor dat zijn beentjes beweegt als je met de koets gaat rijden. Bovenop de koets een gouden kroon die je kan laten draaien door een schuifknop aan de zijkant. Maar het allerleukste; als je prinses Tess (helaas niet in het roze, maar in het groen) op de stoel met het ‘magic point’ zet; er gaat een hartjeslichtje branden en Prinses Tess spreekt je toe of speelt een liedje (iedere keer weer iets anders). En leuk is dat de andere magische vriendjes van VTech die we al hebben ook in de koets en op het ‘magic point’ kunnen.

Als Tijn thuis komt ziet hij gelijk dat we iets nieuws hebben. Hij wil er graag mee spelen, maar dat vindt Yenthe geen goed idee. Zij had de koets immers al toegeëigend. Boos gooit ze de koets weg. Ik schrik even, maar de koets geeft geen kick; geen krasje te zien. Tijn is er even later een heel verhaal mee aan het maken. Hij laat me weten de koets leuk te vinden, want zijn lievelingskleuren zijn immers roze en paars (o, ja?).

Als conclusie kunnen we zeggen dat we een hele leuke, stevige koets hebben getest. Hij is geschikt voor verschillende leeftijden en ook heel leuk voor mama’s die stiekem ook gek zijn op roze en prinsessen. Ik zou zeggen: test geslaagd! Ook het Testpanel van WIJ was enthousiast, de Magische Koets kreeg een 8,7.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met VTech. 

Sjifra Meester

Sjifra (38) heeft samen met Bjorn twee kinderen: Tijn van 5 en Yenthe van 3. Ze werkt als GZ-psycholoog in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Schrijven is haar grote hobby, waarbij ze bij voorkeur blogt over alles wat ze meemaakt met haar kinderen. Zowel de leuke en mooie, als de moeilijke en lastige momenten. Insta: @mevrouwmeester

Reageer op dit bericht