Stefanie kreeg 7 miskramen: ‘Het is erfelijk, maar ik blijf hopen’

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik ooit moeder wilde worden. Ook wist ik al vanaf vrij jonge leeftijd dat zwanger worden misschien niet zo vanzelfsprekend zou zijn. Mijn moeder vertelde mij weleens over de vele miskramen die zij heeft gehad (ik geloof een voor mijn zus en acht tussen mijn zus en mij). En ze vertelde dat het erfelijk was. Hoe het precies in elkaar stak wist ik niet, wel dat mijn zus en ik deze ‘aandoening’ ook hebben. Maar ik dacht het zal wel meevallen. Dat gebeurt mij niet. Wat was ik naïef in die tijd!

WIJ blogt vanaf nu verder op WIJ.nl. Deze blog verder lezen? Je vindt ‘m hier.

Wil jij ook een bijzonder verhaal of hersenspinsel met ons en andere moeders (to be) delen? Stuur je gastblog (ongeveer 500-800 woorden) naar redactie@wij.nl o.v.v. Gastblog en wie weet staat jouw verhaal binnenkort op onze site!

Reageer op dit bericht