Student Corine: ‘Ik was na vier maanden zwanger van mijn nieuwe Tinder-liefde’

Na kort vrijgezel te zijn, ontdekte ik het welbekende Tinder. Bij mij ging dit voornamelijk over naar links swipen en vooral níet naar rechts, want die ene keer dát ik naar rechts swipete, kreeg ik al gauw een match. Gelukkig kon ik mijn matches verwijderen, maar deze kerel leek toch wel leuk. De match was aan! Al gauw gingen er berichtjes over en weer, werden we vrienden op Facebook, Instagram en Snapchat, en kwam ik erachter dat hij nét twee maanden daarvoor zijn vriendin verloren was aan een dodelijke ziekte. Slik.

WIJ blogt vanaf nu verder op WIJ.nl. Deze blog verder lezen? Je vindt ‘m hier. 

Wil jij ook een bijzonder verhaal of hersenspinsel met ons en andere moeders (to be) delen? Stuur je gastblog (ongeveer 500-800 woorden) naar redactie@wij.nl o.v.v. Gastblog en wie weet staat jouw verhaal binnenkort op onze site!

Leave a comment (2)