Van sexting naar parenting

Na een aantal maanden met baby in jullie leven begint het te wennen en besef je je opeens dat jullie voornaamste communicatiemiddel niet meer gebruikt wordt voor sexting, maar vooral parenting. Wait, how did that happen?

In het begin ben je zo extra verliefd en voelen WhatsApp gesprekken over je pasgeboren spruit zijn poepluiers en voedingen zelfs nog als romantisch, je kunt niet genoeg praten, appen, bellen over de vorderingen van de kleine. Ben je afwezig, dan kun je niet genoeg op de hoogte gehouden worden. En dat ziet er dan ongeveer zo uit ..

 

Maar pas op, want ga je zo maanden door dan besef je je opeens dat je op een heel ander punt bent beland. Dat is het punt dat je niets romantisch of liefs (of dus sexy) meer naar elkaar stuurt, maar alleen nog maar praktische zaken met elkaar “bespreekt”. Hoe dan?! Van boodschappen doen, naar wie wat wanneer ophaalt, wie wanneer wel of niet thuis eet. Na een ochtendsessie whatsappen over boodschappen, kind ophalen en traktaties bevonden wij ons opeens ook in die fase besefte ik. En let me tell you, ik ben helemaal niet fan van die fase. Niets is onpersoonlijker dan alleen maar over praktische zaken praten, waar is de romantiek!?

Af en toe elkaar laten weten dat je elkaar lief vindt mag toch ook nog wel? In het echte leven sowieso natuurlijk, maar hoe leuk is het om af en toe spontaan een lief berichtje te ontvangen (en te sturen). Dus laat je niet meeslepen in de dagelijkse sleur van praktische zaken: stuur ook af en toe eens een lief berichtje!

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht