Vlog: baby van 4 weken leert drinken uit fles

Toen ons zoontje vier weken oud was, is hij gestart met het drinken van afgekolfde melk uit de fles. Ik had namelijk een belangrijke afspraak én avondje uit (wooohoo!) op de planning staan.  Hierdoor zouden mijn boobies en Freek een paar uur van elkaar gescheiden zijn. Het was dus essentieel dat mijn baby uit de fles zou kunnen drinken. Het was dus kolven, oefenen, kolven en nog eens kolven in mijn nieuwste vlog. 

Ben je benieuwd hoe dit ging? Check dan mijn nieuwste vlog. Niets missen? Vergeet je dan niet te abonneren! 😉

Bekijk ook ‘Vlog: online editor Inge filmt aanloop naar haar bevalling’

Inge Oliemans

Inge (28) woont samen met vriend Emiel en is mama van zoon Freek (1) en harige labradorzoon Choco (3). In augustus verwacht ze een broertje of zusje voor haar zoontje Freek. Op YouTube en Instagram kun je haar vinden als Inge Oliemans.

Reageer op dit bericht