Vlog: onze emotionele kraamweek

De kraamweek. Wat een heftige week was dat voor ons.  Het was zo’n week waarvan ik constant vergat welke dag het was. Het was een emotionele rollercoaster. Ik was het ene moment super blij en het andere moment ontzettend in de war. Ik had af en toe echt geen idee hoe ik het allemaal als nieuwbakken moeder moest aanpakken!

Ik twijfelde of ik genoeg melk had, ik was bang dat ik bovenop de baby in slaap zou vallen en ik schrok van elk gek geluidje dat uit zijn wiegje kwam. En dat is nog maar een klein deel van de dingen waar ik mij onzeker over voelde.

Lees ook

Tegelijkertijd was ik ook hysterisch gelukkig en zwaar onder de indruk van dat kleine mannetje. Ik kon nog gewoon niet bevatten wat er allemaal was gebeurd.

Benieuwd naar mijn turbulente kraamweek? Check dan mijn nieuwste vlog.  Niets missen? Vergeet je dan niet te abonneren! 😉

Bekijk ook ‘Vlog: online editor Inge filmt aanloop naar haar bevalling’

Inge Oliemans

Inge (28) woont samen met vriend Emiel en is mama van zoon Freek (1) en harige labradorzoon Choco (3). In augustus verwacht ze een broertje of zusje voor haar zoontje Freek. Op YouTube en Instagram kun je haar vinden als Inge Oliemans.

Reageer op dit bericht