Vlog: online editor Inge filmt aanloop naar haar bevalling

Lieve lezeressen, mijn naam is Inge (28), ik ben online editor bij WIJ en naast  artikelen en leuke video’s, maak ik ook elke week een vlog! Al anderhalf jaar lang. Ik heb namelijk alles rondom mijn zwangerschap, bevalling en eerste jaar met mijn zoontje vastgelegd. De eerste vlog van deze reeks staat online en kun je nu bekijken!

Het begon allemaal toen ik hoogzwanger was van zoontje Freek. Ik wilde deze speciale periode vastleggen. Dus begon ik mezelf te filmen. Terwijl ik met een GIGA buik voor de spiegel stond, filmde ik dat ik geen enkele schoen meer aan kon en dat ik, in mijn oh zo charmante huispak en schoenen van mijn vriend, elke woensdag naar de verloskundige ging. Ik liet meer en meer zien. Ik filmde mezelf toen ik vlak voor de bevalling 100 kilo woog en als klap op de vuurpijl vroeg ik mijn vriend te filmen terwijl ik aan het kreunen, puffen en persen was tijdens mijn bevalling.

Kortom: ik ben een vlogger in hart en nieren en vanaf nu komt er elke dinsdag en vrijdag om 19.00 uur een nieuwe vlog online. Check de vlog hieronder en vergeet je niet te abonneren!

Bekijk ook: ‘Vlog: nieuwe online editor kolft voor het eerst op kantoor’

Inge Oliemans

Inge (28) woont samen met vriend Emiel en is mama van zoon Freek (1) en harige labradorzoon Choco (3). In augustus verwacht ze een broertje of zusje voor haar zoontje Freek. Op YouTube en Instagram kun je haar vinden als Inge Oliemans.

Reageer op dit bericht