Waarom wij samenwerken met merken

Wij vinden niets leuker dan over het moederschap schrijven, dat doen we met enorme passie en plezier. We voorzien jullie dagelijks van zoveel mogelijk interessante, leuke, grappige en vooral herkenbare gratis content.  

Om als blogplatform voort te blijven bestaan en alle gratis content te blijven maken en plaatsen, werken we af en toe samen met merken die bij ons adverteren. Samen met hen maken we dan een branded of sponsored artikel. Het uitgangspunt blijft ook dan, net als met de rest van de content, dat jullie als lezers er wel wat aan moeten hebben.

Lees ook

Natuurlijk willen we jullie geen sluikreclame voorschotelen en zijn we dus altijd eerlijk en transparant wanneer een blog in samenwerking met een adverteerder is opgesteld. Er staat dan ook specifiek onderaan de blog vermeld: ‘Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met …’

We vertrouwen erop dat jullie dit begrijpen en dat jullie ook van onze branded of sponsored artikelen genieten, want ook daar doen we keihard ons best voor.

Veel leesplezier!

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht