Wat gaat de tijd toch snel

Allerliefste schat, volgende maand word je een jaar. Wat gaat de tijd toch snel.

Het afgelopen jaar hebben we zoveel van je mogen genieten. We hebben samen gelachen, gespeeld en zelfs gehuild.

Lees ook

We hebben gezien hoe je voor het eerst ging lachen, rollen, kruipen en zelfs staan. We hebben gezien hoe moeilijk het eigenlijk is om met een lepel te leren eten, of uit een beker leren drinken.

Je laat ons elke dag weer zien dat we moeten genieten van alle kleine dingen, van alle dieren om ons heen, van alles dat geluid maakt en je laat zien hoe prachtig jouw kleine wereld eigenlijk is.

Je vindt alles mooi, je vindt alles prachtig maar bovenal ben je enorm aan het genieten van alles wat je leert. Ik ben zo trots op jou.

Een jaar alweer. Ik hoop dat je er net zo veel van hebt genoten als dat wij hebben gedaan, en ik ben blij dat we jou in onze armen hebben mogen sluiten. Met veel liefde en plezier geniet ik nog mijn hele leven lang van je en ik kijk uit naar alles dat je nog gaat ontdekken.

En toch … De tijd gaat veel te snel!

Lees ook: 21 gedachten die je hebt als je baby bijna één wordt. 

Karmen

Karmen heeft een parttime baan en is sindskort fulltime moeder. Ondanks dat de zwangerschap sneller kwam dan verwacht, is ze inmiddels gewend aan de gezinsuitbreiding. Samen met haar man geniet ze nu van alle momenten die hun dochter meebrengt in hun nieuwe leven.

Reageer op dit bericht