We gaan verhuizen! #Evelinn

We gaan eindelijk verhuizen! We zijn al heel lang op zoek naar een ander huurhuis, maar met al die mega lange wachttijden en minimaal een lange inschrijving, leek het zo goed als onmogelijk. Daar was dan toch ineens een prachtig huis met de door ons zo gewenste tuin. Weg uit dat appartement. Ik weet wat ik eigenlijk niet mag klagen, want we woonden niet slecht. Maar toch vond ik het af en toe vermoeiend om elke keer op stap te gaan voor frisse lucht. 

Elke keer weer lopend of op de fiets naar een speeltuin. Met een tuin kan je de deur open gooien en kan mijn kleine meid zich helemaal uitleven. Dan sta ik lekker met een kop thee voor het raam, in plaats van bibberend op een half vergaan nat bankje in een speeltuin. En dan wilt mijn dochter haar jas uit trekken, omdat ze het warm heeft van het rennen met -1° …

Lees ook

Ik ben dus erg blij dat we eindelijk meer ruimte krijgen. Ook blij voor alle rotzooi die we simpelweg niet kwijt kunnen en bij (schoon)ouders opgeslagen staat.

Maar er zijn ook nadelen, wat dacht je van inpakken en alle zooi die in je huis staat uitzoeken? Ik word al moe als ik er over nadenk. Dan zie ik het zo voor me, ik stop het in de doos en Mylène haalt het weer uit de doos. Of een favoriet spelletje waarvan ze deze week bedacht heeft dat ze er bij de prullenbak ook mee kan spelen.

Waar ik het meest tegen op kijk is dat we moeten wisselen van gastouder. Mylène is zo enorm op haar plek daar, maar 40 minuten rijden voor een dagje gastouder gaat toch wel ver. Waar gaan we ooit weer zo’n lieve gastouder vinden die zo flexibel is als deze? Jep, ik ben een beetje sentimenteel. 😉

Ben jij ook verhuisd met je kind(eren). Wat vond jij het moeilijkst aan verhuizen? En heb je tips?

Lees ook van Evelinn: ‘Mijn eerste onvergetelijke bevalling als doula’

Lees meer blogs van Evelinn

Evelinn van Oijen

Evelinn (33) is getrouwd met Stephanie en samen hebben ze een dochter Mylène van bijna 2 jaar. Ze zouden in de toekomst graag een broertje of zusje willen voor Mylène en zijn daarom op zoek naar een geschikte donor om hun gezin compleet te maken. Naast mama is Evelinn Hypnobirth docente en Doula in opleiding. Haar favoriete hobby: lekker uitgebreid koken.

Reageer op dit bericht