Wie zijn WIJ - WIJ à la Mama


Welkom op WIJ à la Mama!

Wat leuk dat je er bent! Bij ons zit je goed voor je dagelijkse dosis blogs over het (aankomende) moederschap in al haar gedaanten. Of je nu nog zwanger wilt worden, zwanger bent, een baby op je arm draagt of momenteel een peuter temt. We zitten in hetzelfde schuitje dus high five!

We snappen je frustraties, maar weten ook hoe magisch mooi het is om moeder te worden én zijn. Bij ons vind je persoonlijke verhalen van andere mama’s, recht uit het hart, soms met een vette knipoog en een gezonde dosis zelfspot. Kortom, ga er eens lekker voor zitten, pak een kop koffie of thee en dwaal lekker rond. Veel plezier!

Schrijf je mee?

Naast onze vaste bloggers zijn wij ook razend benieuwd naar jullie verhalen. Wil jij ook een verhaal of hersenspinsel met ons en andere moeders (to be) delen? Stuur je gastblog (ongeveer 500 woorden) naar redactie@wij.nl o.v.v. Gastblog en wie weet staat jouw verhaal binnenkort op WIJ à la Mama. Benieuwd naar onze gastblogs?

WIJ à la Mama is een initiatief van WIJ, bekend van o.a. de blije doos, magazine WIJ en WIJ.nl.

 

Meet our team


 

#Redactie

Hoi! Wij zijn Dionne en Mariska. Samen vormen we de redactie van WIJ à la Mama. We voorzien je dagelijks van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto’s en andere virals. 

Wil je graag iets aan ons kwijt of heb je een prangende vraag? Stuur je bericht naar redactie@wijalamama.nl.  Samenwerken? Graag! Stuur een bericht naar sales@wij.nl en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie.

Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube

 

#Annette

Blogger (33) | Mama van Finn (2), Jonah (5) en Sean (0) | Is Mama & Baby pilates instructrice en werkt als freelance tekstschrijver

Annette is getrouwd met een rasechte Ier uit Dublin, waar het gezin ook een paar jaar heeft gewoond. Inmiddels woont ze weer in Nederland. In september is Annette bevallen van een prachtige zoon Sean.

Naast freelance schrijver is Annette ook Mama & Baby pilates instructrice om moeders fit door de zwangerschap heen te loodsen en om daarna ook weer goed te herstellen. Schrijven en reizen zijn haar grote passies, al komt ze tegenwoordig niet veel verder dan de dagelijkse ritjes naar school en weer terug.

Lees de blogs van Annette

 

#Sharon

Blogger | Mama van Marlie (1) | Woont drie hoog in Amsterdam | Heeft een eigen coachingsbedrijf

Sharon werd afgelopen jaar voor de eerste keer mama van Marlie op drie hoog in Amsterdam. Ze is dolgelukkig met het liefste boefje van het universum. Ze houdt van mensen, dansen en muziek uit alle categorieën en windstreken. Ze heeft mateloos respect voor alle liefdevolle verzorgers van kinderen. Prettig gestoord en intuïtief wat neer komt op een balans zoeken tussen gangsterrap en meditatie. Ze is haar eigen coaching praktijk aan het opzetten in Amsterdam.

Ze is reislustig, maar budget blijkt soms een dingetje, vooral met een kleintje. Ze neemt je mee in haar ervaring en emoties van het moederschap en is soms net zo eenzaam onzeker als jij.

Lees de blogs van Sharon

 

#Giulia

Blogger (26) | Zwanger van een meisje | Getrouwd met Kevin | Werkt als zelfstandig tekstschrijfster, blogger en yoga-instructrice

Giulia (26) is getrouwd met Kevin en samen met hun twee katten Samba en Rumba wonen ze in het Limburgse Weert. Deze zomer is ze uitgerekend van haar eerste kind. Een droom die uitkomt! In het dagelijks leven werkt Giulia als freelance tekstschrijver, blogger en yoga-instructrice.

Ze schrijft zowel op haar eigen blog Renmeisje als voor diverse opdrachtgevers over uiteenlopende onderwerpen, maar tegenwoordig is haar favoriete onderwerp toch wel het kleine meisje in haar buik!

Lees de blogs van Giulia