Wow! Deze baby heeft mega veel haar

Het is natuurlijk heel leuk en vooral spannend als je zwanger bent en een 4D echo kan laten maken van je baby, maar als er iets tevoorschijn komt bij de echo wat normaal nooit te zien is, dan schrik je wel even. Hanna Hollins is een 29-jarige moeder uit Engeland die voor de tweede keer zwanger raakte van een meisje. Toen zij na 31 weken een 4D echo liet maken, was het enorme bos haar van de baby al te zien. Iedereen was in shock. Normaal gesproken is het haar van een baby nooit te zien op een echo, maar deze baby had al zo’n grote bos, dat het na 31 weken op de echo al tevoorschijn kwam.

Hanna Hollins was samen met haar partner Anthony toen zij de 4D echo zagen, waarop de enorme haardos van hun baby te zien was. De eerste reactie was dan ook “O mijn god, kijk naar haar haar.”

Toen de eerste dochter van Hanna en Anthony werd geboren (inmiddels 4 jaar oud), zeiden de dokters al dat zij nog nooit eerder een baby zagen met zoveel haar bij de geboorte. De tweede dochter heeft dit overtroffen en had een nog groter bos haar bij de geboorte. Het zit dus in de genen. 😉

De ouders willen het haar van Lexi-Rose (inmiddels 5 maanden) absoluut nog niet knippen en zetten het daarom vast met klemmetjes en speldjes, zodat haar lange zwarte lokken niet in haar ogen komen. Nadat de kleine in bad is geweest, wordt het haar geföhnd om het een beetje mooi te houden. Dat föhnen is een overigens een dagelijks ritueel. Kan ook niet anders met zoveel haar!

Als Hanna met Lexi-Rose aan het wandelen is, merkt zij dat zij vaak moet stoppen, omdat iedereen de kleine meid wil zien. Iedereen verbaasd zich er telkens weer over.

Hebben jullie ooit zo’n groot bos gezien bij een kind op deze leeftijd? Wij niet! 😉

© Liverpool Echo
© Liverpool Echo

Op deze echo zie je dus haar weelderige haardos!

©Liverpool Echo
©Liverpool Echo

Hanna en haar grote zus. Een cute stel! 🙂

Zusjes met bos haar © Liverpool Echo
© Liverpool Echo

(Bron: Daily Mail)

Lees ook: ‘De echofoto van je baby op je nagels laten zetten? Het kan!’

Redactie WIJ à la Mama

Hoi! Wij zijn de redactie van WIJ à la Mama. Wij zijn Dionne, Inge en Mariska. We voorzien je elke dag van de leukste mama-weetjes, nieuwtjes, filmpjes, foto's en andere virals. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube.

Reageer op dit bericht